Samsun'un İlkadım İlçesi Kılıçdede Mahallesi Ülkem Sokak'ta bulunan metruk bina, bir kez daha intihar girişimine sahne oldu.
Kamoyunda 'Melanet Apartmanı' olarak adlandırılan binanın çatı katına çıkan 37 yaşındaki Muharrem C., intihar girişiminde bulundu.
İntihar girişimlerinin yanı sıra fuhuş yapanların, uçucu ve uyuşturucu madde kullanıcılarının mekanı haline gelen ve 'Melanet Apartmanı' olarak anılan bina psikolojik sorunları olduğu öğrenilen şahsın intihar girişimiyle bir kez daha gündem oldu.

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polisler, benzer olayların önüne geçmek için binanın etrafına yaptırılan demir bariyerlerin kilidini kırarak içeri girdi. Çatıya çıkan müzakereci polis, uzun süre Muharrem C. isimli şahsı ikna etmeye çalıştı.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR

Müzakerici polisin şahsı ikna etmeye çalıştığı esnada, itfaiye ekipleri ise intihar eylemine karşın bina önüne şişme yatak açtı. Müzakereci ve resmi polislerin çatıda uzun süre uğraş vermesine rağmen, çatının kenarından uzaklaşmayan Muharrem C. isimli şahısın bacaklarını sarkıtması üzerine etraftaki vatandaşlar büyük korku yaşadı.
Şahsın bir anlık dalgınlığından faydalanan polisler, Muharrem C. isimli vatandaşı çatının kenarından çekerek güvenli bir alana aldı. Psikolojik sorunlar yaşadığı ve işsiz olduğu öğrenilen Muharrem C., sağlık kontrolleri için Gazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Berk ASKAR