Samsun'da görev yapan antrenörlere, 2016-2017 futbol sezonunda değişen oyun kuralları anlatıldı. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, bu sezon çok fazla kural değişimi olduğunun altını çizerek, seminerin antrenörlere önemli katkı sağlayacağını söyledi.

GENİŞ KATILIM

Futbolda değişen kuralları, İlkadım Gazi Sahnesi'nde düzenlenen seminer ile Samsun'da görev yapan antrenörlere anlatıldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, kulüp başkanları, antrenörler ve takım kaptanları katıldı.

KATKI SAĞLAYACAK

Futbolda 54 oyun kuralının değiştiğini belirten TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, "Yeni sezon öncesi değişen kuralları konusunda antrenörlerimizi bilgilendirme görevini üstlendik. Bu seminerin gelecek sezonun centilmence geçmesine katkı sağlayacağına inanıyorum." dedi. Daha sonra Merkez Hakem Kurulu Bölgesel Eğitimcisi Nurtaç Yazar, değişen kuralları görüntülü şekilde anlatarak antrenörleri bilgilendirdi.

Tugay BAŞSAN