Samsun Haber: Samsun'da bir kafe işletmecisinin sahiplendiği iki köpeğin arasındaki dostluk görenleri kendisine hayran bıraktı. Arya'nın kaybolması üzerine dostu Teona tüm gün onun yolunu gözlüyor.

KADİM DOST TEONA

Arya'nın bir köpeğin peşinden koşarak kafeden çıkıp ardından geri dönmemesi üzerine sahibi ile birlikte arama çalışmalarına katılan Teona, kapının önünde yatarak yol gözlemeye devam ediyor.
İlkadım'da iki aylıkken sahiplendiği Rotweiler cinsi köpeği Arya'yı bulabilmek çalışmalarını sürdüren kafe işletmecisi Mehmet Göktepe, "Arya ve diğer köpeğimiz Teona kafemizin neşe kaynağıydı, ona geri kavuşmak için aramaya devam edeceğiz" dedi.

İLAN YAPTIRDI

Köpeğini kaybettikten sonra hayatının tatsız hale geldiğini söyleyen Göktepe, "Bin adet ilan bastırdık ve gücüm yettiğince her yere asarak evladımı bulma çalışmalarını sürdüreceğim. Kafeye gelen müşteriler kayıp ilanını gördüğünde üzülüp arama çalışmalarımıza yardım ediyor. Arya sadece bizim değil, buradaki herkesin sevgilisi olmayı başarmış bir can ve onu bulacağız" diye konuştu.

Tayfur KARA