Vali Osman Kaymak, İstanbul Yenikapı etkinlik alanında Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından düzenlenen Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri'nin açılışına katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Açılışta konuşan Vali Kaymak, 'Samsun'un ülkemiz içerisindeki yerini hepimiz biliyoruz. Samsun'un birlik ve beraberlik örneğini hepimiz tarih kitaplarından okuduk. Samsun, ülkemizin kurtuluş mücadelesinin başladığı şehirdir. İstanbul ortalamasına baktığımızda Samsunluların nüfusu 5. sırada yer alıyor. Dolayısıyla İstanbul'da çok büyük bir Samsun potansiyeli var. Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan SAMKON'a, emeği geçenlere, katılımcılara teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

TEK TEK STANTLARI GEZDİ

Daha sonra Vali Kaymak, fuar alanında bulunan OKA, Canik, Vezirköprü, Çarşamba, Atakum, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme, Bafra, Asarcık, Ladik ve diğer ilçelerin stantları ile sivil toplum kuruluşlarının stantlarını ziyaret ederek, emek veren herkese teşekkür etti. 3 gün sürecek olan Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri kapsamında açılan stantlarda Samsun yöresine özgü giyecekler, ürünler, lezzetler, turistlik yerler ve hediyelik eşyalar sergileniyor.