Bölgesel Amatör Ligin çiçeği burnunda ekibi olan Yolspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Turuncu-Beyazlı ekip yaptığı transferler ile de ses getiriyor. Tecrübeli çalıştırıcı Erol Yılmaz, "İyi bir takım olduk. Tüm öğrencilerime güvenim sonsuz. Bu sene doğru işler yaptığımızı herkes görecek"dedi.

ANKARA'YA GİDECEKLER

Yolspor'da yeni sezon hazırlıkları aralıksız sürüyor. Bir yandan da transfer harekatını sürdüren Turuncu-Beyazlılar, Tekkeköyspor'dan orta saha oyuncusu Erdi Bilgin ve Samsun Telekomspordan orta saha oyuncusu Ülkücan Çakmak'ı kadrosuna katarak önemli bir çalışmaya imza attı. Sezon hazırlıklarını da planlı proğramlı şekilde sürdüren Yolspor Kulübü 18 Ağustos perşembe günü 9 günlük kamp için 24 kişilik futbolcu kadrosu ile Ankara Kızılcahamam'a hareket edecek.

RENK KATACAĞIZ

Mevcut kadroda ve transferlerle alınan sporculara yürekten güvendiğini belirten Tecrübeli çalıştırıcı Erol Yılmaz, "Grubumuzda gelecek sezon performansı en çok merak edilen takımlardan birisiyiz.
Genç ve mütevazi kadromuzla gruba renk katacak olan Samsun Yolspor centilmenliği ile de ön plana çıkacak.

Tekkeköyspor'dan Erdi Bilgin ve Samsun Telekomspordan Ülkücan Çakmak ile anlaşmış bulunuyoruz. Samsun Amatör liglerinin bu iki kaliteli oyuncusunu bünyemize kattığımız için çok memnunuz"dedi.

HEDEF ÜST LİGLER

BAL'ın bambaşka lig ve heyecan olduğunu belirten Erol Yılmaz, " İki genç evladımızı Bal liginde Yolspor forması adına gösterecekleri performansla üst liglere taşıyacağımız inancı taşıyorum. Ayrıca Yolspor Kulübü olarak 18 Ağustos Perşembe sabahı 9 günlük kamp için 24 kişilik futbolcu kadrosu ile Ankara Kızılcahamam'a hareket edeceğiz.Orada 4 tane hazırlık maçı oynayacağız. Ve bu maçlar ile lig hazırlıklarında oluşan eksikliklerimizi görüp gidereceğiz"dedi.

Salim YILDIZ