TFF 1. Ligi'nde 13. haftayı da geride bıraktık. Samsunspor, Ümraniye deplasmanından yenilgiyle dönerken, rakipleri ise kazandı.

Alt sıralarda makas iyice daralırken, devre bitimine kadar Samsunspor'u çok zor 3 maç bekliyor

SADECE 1 PUAN
Ligde 3 haftada topladığı 5 puanla biraz olsun nefes alan Samsunspor, 13. haftanın ardından yine ateşe düştü. Kırmızı- Beyazlılar, deplasmanda Ümraniyespor'a yenilirken, rakipleri ise kazanmayı bildi. Alt sıralarda makas iyice daralırken, düşme hattıyla Samsunspor'un arasında sadece 1 puan kaldı. Kısıtlı bir kadroyla mücadele eden ve devre arasındaki transferlere bel bağlayan Samsunspor'u ilk yarı bitimine kadar birbirinden zorlu üç maç bekliyor.

TARAFTAR ENDİŞELİ
Pazar günü lig dördüncüsü Eskişehirspor'u konuk edecek olan Samsunspor, bir sonraki hafta ise deplasmanda Giresunspor'un konuğu olacak. İlk yarıyı şu anda ligde ikinci sırada bulunan Göztepe maçıyla noktalayacak olan Kırmızı- Beyazlılar, kağıt üzerinde hiçbir maçta favori değil. Bu durum teknik ekibi de kara kara düşündürüyor. Samsunspor'un alt sıralardaki rakiplerinin de çıkışa geçmesi, Kırmızı- Beyazlı taraftarı endişelendiriyor.