Samsunspor, Kızılcahamam kampının ilk hazırlık maçında Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu. Yeşil- Beyazlıların golünü 46. dakikada Mertcan kaydetti

Samsunspor, yeni sezonun ilk maçında Giresunspor'la karşılaştı. Kızılcahamam Patalya Termal Otel'in sahasındaki maça her iki takımda genç ağırlıkıl kadrolarıyla çıktı. İlk devresi karşılıklı ataklarla 0-0 berabere tamamlanan mücadelenin ikinci yarısına Giresunspor golle başladı. Yeşil- Beyazlılar Mertcan'ı ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Müsabak boyunca her iki takımda da tüm oyuncular şans bulurken, maçı Giresunspor 1-0 kazandı.

Zeren: Umut verici

Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Adı üstünde hazırlık maçı. Gençlerimizin durumunu gördük. Göze çarpan bir iki isim vardı. Daha çok beklentimizin olduğu ancak performans olarak bunun gerisinde olanlar da mevcuttu. Yine de iyi oynadık. Rakibe fazla pozisyon vermedik. İki topumuz direkten döndü. Sonuçla çok ilgilenmiyoruz ama neticede sahada da diri bir görüntümüz vardı" dedi.

Çoruh kampta

Kırmızı- Beyazlılarda Başkan Yardımcılarından Ömer Çoruh, Kızılcahamam kampına gidip takımı ziyaret etti. Giresunspor'la oynanan hazırlık maçını da takip eden Çoruh, Teknik Direktör Engin Korukır ve Sportif Direktör Coşkun Zeren'le de görüştü. Dün kampta olması beklenen Başkan Tutu'nun özel işleri nedeniyle rötarlı olarak kampa gideceği ifade edildi.

Turkuaz forma

Samsunspor, dünkü hazırlık maçını turkuaz formayla oynadı. Bu formaların geçen sezondan kalan Türkiye Futbol Federasyonu'nun istediği 5. çeşit forma olduğu öğrenildi. Geçen yıl bu formayı giyme fırsatı olmayan Samsunspor, dünkü maça turkuaz renkli yeni formalarıyla çıktı.

Oynamayanlar çift idman yaptı

Giresunspor'la oynanan hazırlık maçında tamamen genç futbolcular sahne alırken, diğerleri ise sabah ve akşam olmak üzere iki antrenman yaptı. Sabah güç ve kondisyon çalışan futbolcular akşam ise top antrenmanı gerçekleştirdi. Çalışmalar bugün kaldığı yerden devam edecek.