Samsunspor'un hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor, maçlarını 2 bin 500 kişilik ilçe stadında oynuyor. Samsunspor için maçta 72 kişilik yer ayrılmasının ardından Kırmızı- Beyazlı kulüp harekete geçti

STAT YENİ AÇILDI
Samsunspor, 13. hafta mücadelesinde hafta sonu Ümraniyespor'a konuk olacak. İç saha maçlarını 10. haftaya kadar İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan Ümraniyespor, artık ilçe stadında rakiplerini ağırlıyor. İki hafta önce oynanan Ümraniyespor- Sivasspor maçıyla açılan yeni stat, 2 bin 500 kişilik. Misafir takım için ise 72 kişilik yer ayrılıyor.

YÖNETİM GÖRÜŞECEK
İstanbul'daki Samsunsporlu taraftarların kulübe ulaşarak, daha fazla yer verilmesi ya da maçın başka statta oynanmasını istediği öğrenildi. Bu durum üzerine harekete geçen Samsunspor yönetimi, Ümraniyespor ve TFF ile görüşerek daha fazla yer isteyecek. Bu konudaki tek yetkili olan Ümraniyespor'un nasıl bir cevap vereceği ise merakla bekleniyor.
İki hafta önce oynanan Sivasspor maçıyla açılan yeni statta, misafir takım taraftarları kendilerine ayrılan bu küçük tribünde takımlarını desteklemişti. Samsunspor'un başvurusundan sonuç çıkmazsa, Kırmızı- Beyazlılar'a da bu yer ayrılacak.

Selçuk KAYA