İstifa etmezse, tepkimiz sürecek

Samsunspor Taraftarlar Derneği 1984 Söğütlübahçe Başkanı Samet Bulgan, protestoyla ilgili, "Antrenman esnasında Engin Korukır'ı istifaya davet eden Üniversiteli Samsunsporlular ile aynı düşünceye sahip olduğumuzu belirtmek isterim. Sivasspor karşılaşmasında da skor ne olursa olsun Korukır istifa etmezse, tepkimiz sürecektir. Geçen yıl olduğu gibi istifa eden teknik direktörlerin kararını yönetimin kabul etmemesi durumunda ise taraftara kulak asmayan yönetime de tepki göstereceğimizin bilinmesini isteriz. Bu kulübün gerçek sahibi taraftarı tesislerden dışarı çıkarmak için güvenlik güçlerini çağırması olayından sonra hiçbir şekilde yönetimin destekçisi olmayacağımızın bilinmesini isteriz. Deplasmanda sıfır, İstifa Korukır" diye konuştu.

En doğal hakkımız

Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan, "Samsunspor sevdalısı kardeşlerimiz idmana giderek Samsunspor takımına destek ve moral vermişlerdir. Engin Korukır hocamızı da protesto etmişler ve istifa davet etmişlerdir. Bu da en doğal haklarıdır. Kendini bilmez ve yönetici olduğu söylenen birileri ise 'bunları buraya kim aldı' diyerek polis çağırmıştır. Bu takımın gerçek sahibi taraftardır ve hep böyle olacaktır. Biz hep yerimizde olduk, ne başkanlar, ne yöneticiler, ne hocalar gelip geçti" dedi.

Şehzadeler'den tam destek

Samsunspor Şehzadeler Taraftar Grubu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, taraftarın protestosunu desteklediğini belirtti. Yapılan açıklamada, "Öncelikle tek amacı Samsunspor'u girilen bu çıkmazdan kurtarmak olan taraftarımız için bir yöneticinin 'Bunları buraya kim soktu, güvenlik nerede?' diye aşağılamasını şiddetle kınıyoruz. Bunu yapan yönetici acilen bizlerden özür dilemelidir. Engin Korukır'ın Sivasspor maçına kadar istifa etmemesi durumunda bu mücadelede sonuç ne olursa olsun, Korukır'ı istifaya davet edeceğiz" denildi.