Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 21. hafta müsabakası Samsun derbisinde Ladik Belediyespor evinde Çarşambaspor'u konuk etti. Sağanak yağmur ve şiddetli rüzgar altında oynanan derbide ev sahibi ekip Ladik Belediyespor sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılarak yenilmezlik serisini 7'ye çıkardı. Turuncu-Beyazlılar ayrıca Samsun sıralamasında en yakın rakibi ile puan farkını da 6'ya yükseltti. Maça iyi başlayan Ladik Belediyespor 5. dakikada Tolga ile aradığı golü buldu (1-0). İlk devreyi bu skorla üstün tamamlayan Turuncu-Beyazlılar, 56'da Eren'le farkı 2'ye çıkardı (2-0). Maçın geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmayınca Ladik Belediyespor sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılarak haftayı mutlu kapatan takım oldu.

HAMAM ÇÖZÜMÜ...

Maç saati Ladik'te etkisini gösteren yağmur ve şiddetli rüzgar futbolculara zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 73. dakikasında Ladik Belediyespor'dan Can Taylan, soğuğa daha fazla dayanamadı ve sahada baygınlık geçirdi. Görevlilerin sedyeyle sahadan çıkardığı Can, vücut ısısını tekrar sağlaması için hamama götürüldü.

PROTOKOL YERİNİ ALDI...

Ladik Belediyespor-Çarşambaspor arasında oynanan müsabakayı Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Çarşambaspor Başkanı İbrahim Gündüzoğlu, Ladik Belediyespor Başkanı Ali Sukas ve yönetim kurulu üyeleri yakından takip etti.

BU SEVİNÇ HERŞEYE DEĞER...

Soğuk havaya rağmen takımlarını yalnız bırakmayan Ladik Belediyesporlu taraftarlar maç sonrası galibiyet sevincini oyuncularıyla birlikte doyasıya kutladı.

Salim YILDIZ