YANLIŞLARIMIZ OLDU

Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, haftalık basın toplantısını bu kez sabahki çalışmanın ardından antrenman sahasında düzenledi. İlk olarak kaybedilen Sancaktepe maçını değerlendiren Taşkın, "Kendi adımıza kötü bir gündeydik. İyi bir maç değildi. Hem oyun, hem de fizik anlamında güzel bir görüntü vermedik. Taraftarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. İnşallah böyle bir maçı bir daha yaşatmayacağız. Bunun sözünü veriyorum. Biz iyi bir takımız. Oyuncu grubu çok karakterli. Oyun formatında teknik anlamda yanlışlarımız oldu. Bütün sorumluluk bana ait. Bundan sonra daha derli toplu, bu ligin formatına uygun arkadaşlarımız seçip yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

YENİ SAYFA AÇACAĞIZ

Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Eyüpspor maçıyla yeni bir sayfa açacağız. Seri galibiyetlerle bu taraftarı ve camiayı sevindireceğime inanıyorum. Sancaktepe maçının ardından Başkanımız İsmail Uyanık'la konuşmamız oldu. Bizim işimiz güven duygusuyla alakalı. Etrafımızdaki gözlerde güven hissedemezsek, zaten çalışamayız. Çok kıymetli bir başkanımız var. İsmail Uyanık neden büyük başkan bunu bir kez daha anladık. Maçın adından otobüsün önüne gelerek, bizleri araca bindirmesi, en ön koltuğa oturup gelecek tepki varsa ilk tepkinin kendine gelmesini sağlaması, bizleri de etkiledi. İsmail Uyanık aslan gibi bir adam. Kendisiyle konuştuk, inancı ve güvenci bizlere tam. 2-3 tane maçta bir hoca gitsin mi, kalsın mı değerlendirmesi bence yanlış" dedi.

ANNEM BABAM DA İZLEDİ

Deneyimli teknik adam Taner Taşkın, şöyle bitirdi: "Bizim işimiz moral işi. O taraftarın önünde protestoyu yemek onurumu gururumu kırdı. Maçlarımızı televizyon da veriyor, beni annem; babam da izledi. Bu moral bozukluğunu onlar da yaşamıştık. Taraftarımız haklı. Hepimiz bu protestoyu hak ettik. Onları üzdük. Oraya belki cebindeki son parasını kullanıp bilet alarak gelenler vardı. Onların hayalleri vardı. O hayalleri yıktığımız için üzgünüz. Onlara söz veriyorum iç sahada onların başını yere eğmeyeceğim. Bu hafta enerjisi daha yüksek, motivasyonu daha yüksek rotasyonlu bir kadroyla çıkacağız. Daha çok savaşan futbolcuları tercih edeceğiz. Kafamızda bir plan var."