Terme Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen yaz etkinlikleri kapsamında, Termeli Anadolu rock müzik sanatçısı Murat İnce ve Grup Nalband hemşehrileriyle buluştu. Performansıyla konser alanını dolduran yüzlerce insanı büyülen İnce, vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.

ÇOCUKLUK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM

Hareketli parçaları ile Termeli hayranlarını coşturan İnce, konser sonunda, "Bu gece memleketimdeyim. Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim. Belediye Başkanı Şenol Kul başta olmak üzere Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nuray Keleş ve belediye ekibine teşekkür ediyorum. Sağ olsun çok güzel hizmetlerde bulunup, bizlere sahip çıkıyorlar. İlçemiz, Şenol Kul başkanımızın ile çok güzel oldu, daha da güzel olacak' dedi.

TERMELİLER EN GÜZELİNE LAYIK

Belediye Başkanı Şenol Kul, vatandaşların yoğun alkışları ve tezahüratları eşliğinde sahneye davet edilerek konuşma yaptı.
Terme'nin potansiyel olarak çok değerli insanların olduğu bir ilçe olduğunu, Murat İnce'nin de bu değerlerden biri olduğuna vurgu yapan Kul, "Terme'nin gerçek bir değeri olan Murat İnce kardeşimin gösterdiği incelikten ötürü teşekkür ederim. Bu kalabalığı görünce Terme'nin değerlerine sahip çıktığını görüyorum. Sizler için bundan sonra da güzel ve anlamlı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Terme, her zaman hizmetlerin en güzeline layıktır. Ben bu akşamın düzenlenmesinde emeği olan ekibime ve katılım sağlayan siz kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.