Samsun'un Terme İlçesi'nde yapılması planlanan projeler, çalışmalar ve hizmetleri yerinde incelemek üzere gerçekleştirilen istişare toplantısı, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın katılıyla yapıldı.

Terme Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen toplantıya Terme Kaymakamı İlyas Gün, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hüseyin Aydın ve Terme Oto Galericiler Başkanı Osman Cengiz katıldı.

Terme'ye dair plan ve projeler, yapılması gerekenler, sorun ve taleplerin görüşüldüğü toplantı hakkında bilgi veren Milletvekili Köktaş, "İlçelerimizde istişare toplantıları gerçekleştirerek yapılan, yapılacak olan çalışmaları masaya yatırıyoruz. Bugünde Terme ilçemizde sanayi ve galerici sitesi ile belediyemizin bazı proje ve çalışmaları üzerinde istişarede bulunduk. Bize iletilen notları aldık. Ankara'da bunların yakından takipçisi olarak ilgili kurumlarla değerlendirmesini gerçekleştireceğiz" dedi.