Samsun'un Terme İlçesi'nde, 'AK Parti Yerel Buluşmalar' toplantıları devam ediyor.

İlçedeki siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK yöneticileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Şenol Kul, son olarak Kent Konseyi üyeleri ile buluştu. Toplantıda, ilçe gündeminin yanı sıra yapılan hizmetler ve planlanan belediye projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 2014 ve 2015 yıllarında Terme'de yapılan santral mücadelesi ile ilgili kazanılan zaferin üniversitelerde ders konusu olduğunu ve Türkiye'ye örnek gösterildiğini ifade eden Kul, "Biz bu yola birlikte inanarak çıktık ve kazandık" dedi.

TERME'YE SAHİP ÇIKTIK

Başkan Kul, santrale karşı verilen mücadelede toplumun her kesiminden destek aldıklarını ifade ederek, "Bütün siyasi partiler, sivil toplum örgütleri hiçbir ayrım yapmadan bu olaya sahip çıktı. Haklı olan davamızı kazandık. Birlik ve beraberlik olduğu müddetçe kazanılmayacak mücadele yoktur. Bu mücadelenin üniversitelerce örnek gösterilmesi bizim için ayrıca gurur kaynağı. Bu vesile ile katkı ve destek veren her kesime tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

MALİ DİSİPLİN ÖNCELİĞİMİZ

Mali disiplin sağlayarak işe başladıklarını vurgulayan Kul, gelirin gideri karşılama oranında önemli başarı sağladıklarını kaydetti. Terme'nin artık kabuğunu kırdığını ve geleceğe umutla baktığını ifade eden Kul, "4 yıldır uygulamaya koyduğumuz yenilikçi ve çağdaş projelerle yarınların kentini hazırlıyoruz. Eğitim, sağlık, turizm gibi birçok alanda büyük yatırımlar halkımızın hizmetine sunuldu. Diyalog içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.