Adana Valiliği himayesinde, kamu ve özel kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarının ortaklığında 6-8 Ekim 2017 tarihleri arasında 'Adana Lezzet Festivali' düzenlendi. Festivale Toros Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencileri hazırladıkları gastro show ile renk kattı. Adana Narenciye Parkında kurulan dev festival merkezinde 3 gün boyunca süren festivalde, Aşçılık Bölümü öğrencileri füzyon mutfak uygulaması kapsamında Uzakdoğu lezzetlerinden suşi ve Noodle'ı, İtalyan lezzetlerinden pizzayı Türk mutfağında önemli bir değer olan Adana kebabı ile birleştirdi. Ana sahnede gerçekleştirilen gastro show'a katılımcılar büyük ilgi gösterdi. Yaptıkları etkinlikle ilgili konuşan Toros Üniversitesi Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Fatih Kayran, 'Bölgemizde gerçekleştirilen gastronomik değerlerimizin tanıtımı açısından önemli olan organizasyona öğrencilerimiz ile birlikte katılım sağladık. Festivalde öğrencilerimiz ile birlikte mutfakta kültürlerin buluşmasını temel alan Füzyon mutfak uygulaması sonucunda hazırladığımız ürünleri katılımcıların beğenisine sunarak olumlu geri dönüşler aldık' dedi.
Toros'un aşçıları Lezzet Festivali'nde
Toros Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencileri, Adana Valiliği himayesinde düzenlenen Adana Lezzet Festivali'ne katıldı.
Adana Valiliği himayesinde, kamu ve özel kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarının ortaklığında 6-8 Ekim 2017 tarihleri arasında 'Adana Lezzet Festivali' düzenlendi. Festivale Toros Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencileri hazırladıkları gastro show ile renk kattı. Adana Narenciye Parkında kurulan dev festival merkezinde 3 gün boyunca süren festivalde, Aşçılık Bölümü öğrencileri füzyon mutfak uygulaması kapsamında Uzakdoğu lezzetlerinden suşi ve Noodle'ı, İtalyan lezzetlerinden pizzayı Türk mutfağında önemli bir değer olan Adana kebabı ile birleştirdi. Ana sahnede gerçekleştirilen gastro show'a katılımcılar büyük ilgi gösterdi. Yaptıkları etkinlikle ilgili konuşan Toros Üniversitesi Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Fatih Kayran, 'Bölgemizde gerçekleştirilen gastronomik değerlerimizin tanıtımı açısından önemli olan organizasyona öğrencilerimiz ile birlikte katılım sağladık. Festivalde öğrencilerimiz ile birlikte mutfakta kültürlerin buluşmasını temel alan Füzyon mutfak uygulaması sonucunda hazırladığımız ürünleri katılımcıların beğenisine sunarak olumlu geri dönüşler aldık' dedi.
Yorumlar
Trend Haberler
Rakı Fiyatları 2024 - 35’lik, 50’lik, 70’lik Rakı Fiyatı
Mersin-Adana Otoyolunda Gasp Çabası! Canlarını Tehlikeye Atıyorlar
30 Nisan Salı Samsun'da Bölgesel Elektrik Kesintileri
2 Mayıs 2024 Perşembe Samsun'da Bölgesel Elektrik Kesintileri
28 Nisan 2024 Pazar Günü Samsun'da Bölgesel Elektrik Kesinti Yaşanacak
LPG'ye Müjde! LPG'de Dev İndirim Bekleniyor!