ABD’de başkanlık kampanya süreci tüm hızıyla devam ederken tüm gözler Donald Trump ve Joe Biden seçim rövanş maçına odaklanmış durumda. Seçimle ilgili haberler ilgiliyle takip edilirken, heyecanın büyük olduğu görülüyor. Bazı kripto para meraklıları bu haberlerden ve heyecandan faydalanmayı umuyor. TRUMP (MAGA), tam da bunu yapmayı amaçlayan bir meme coin olarak karşımıza çıkıyor.

Ağustos ayında piyasaya sürülen MAGA coin, Ethereum zincirini temel alıyor. Tokenin yaklaşan başkanlık seçimlerinden dolayı daha da ilgi çekmesi bekleniyor. Token, yalnızca bir yatırım olarak kullanılabilir çünkü geliştiriciler, henüz token için bir ekosistem oluşturmadılar. Ancak projenin kendine özgü bir yardım programı var. Tedarikin küçük bir kısmını (yüzde 0,4) Ulusal Gaziler Evsiz Desteği ve Çocuk Kurtarma Gazileri gibi birden fazla yardım kuruluşuna bağış yapmak için kullanıyor.

Ayrıca DEXTools verilerine göre, TRUMP tokenin piyasa değeri 234 milyon doların üzerinde ve son 24 saatte 1,9 milyon dolarlık işlem hacmi görüldü. Bugün işlem hacmi sebebiyle DEXtools'ta gün içinde ara ara trendlere de girdi.

TRUMP kısa süre önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra sert bir satış gerçekleştirdi. Şu anda token, Mart ayı başlarında belirlenen önceki yüksek seviyelerinden oldukça uzakta. Ancak geçmiş fiyat hareketleri TRUMP'ın hızlı bir şekilde değer kazanabileceğini kanıtladı. Yeni bir alıcı dalgası veya Trump'ın siyasi zaferleri gibi olumlu bir olay, token fiyatı için faydalı olabilir.

Dogecoin Hedef Fiyat Ne? Dogecoin Alternatifi WienerAI 2 Milyon Doları Aştı! Dogecoin Hedef Fiyat Ne? Dogecoin Alternatifi WienerAI 2 Milyon Doları Aştı!

Sponsorlu içerik tarafından aktarılana göre, 5SCAPE token satın alma ile sürükleyici bir oyun deneyiminden çok daha fazlasına sahip olunacağı iddia ediliyor. 5thScape projesi VR ve AR içerikleri geliştirmeyi hedefleyen Ethereum tabanlı bir kripto projesi olarak ön satışını sürdürüyor.

Bu sponsorlu yazıda, bu projenin detayları aktarılıyor.

5thScape (5SCAPE) - Geniş Bir Vr İçeriği ve Vr Ekipmanı Yelpazesine Sahip Proje

Yatırım için en cazip kripto para birimlerinden biri, hala ön satış aşamasında bulunabilir. 5thScape projesinin yerel tokeni olan 5SCAPE, sanal gerçeklikte oyunlara tamamen yeni bir boyut getiriyor. Böylece blok zinciri üzerindeki oyunların büyüyen potansiyelini kullanıyor. Aynı zamanda kendi VR kulaklığı ve oyun koltuğu aracılığıyla oyunlara daha yoğun bir deneyim katmayı hedefliyor.

Toplamda 15 milyon dolar toplamak isteyen ekip, yatırımcılar için 12 etaptan oluşan bir ön satış hazırladı. yaklaşıyor. Ancak ön satış tavanı doldurulduktan sonra 5SCAPE borsalarda token başına 0,1 dolarla fiyatla listelenebilir.

Bu, bugünkü 0,00327 dolarlık fiyatla karşılaştırıldığında büyük bir artışa tekabül ediyor. Erken yatırımcı olmanın önemi de buradan geliyor. 5thScape, şu ana kadar ön satışta 5,6 milyon doların üzerinde para topladı.

2030 sonrası için VR sektörüne ilişkin bilinen bir öngörü bulunmuyor. Ancak genel olarak sanal gerçekliğin, artırılmış gerçeklik ve kripto paralarla birlikte pazarda önemli bir oyuncu haline geleceğine inanılıyor. 5SCAPE token satın alma ile, bu geleceğin bir parçası olmak için gerekli tüm ön koşullara sahip olunabilir. Bu sayede 5SCAPE tokeni, uzun vadede olduğu gibi kısa vadede de yüksek bir değer kazanma potansiyeline sahip olabilir.

Tokenin Kullanım Alanları

5SCAPE tokeni,  5thScape ekosisteminin ana ödeme yöntemi olarak görev yapıyor ve sahiplerine çeşitli avantajlar sunuyor. Tokenin en önemli kullanım alanları ve faydaları şunlar olabilir:

●      5thScape VR platformunun ödeme yöntemi

●      Ürünlerde indirimler

●      Bu yıl çıkacak beş oyuna ücretsiz erişim

●      5thScape oyunlarının özel özellikleri

●      En yeni VR içeriğine öncelikli erişim

●      VR destekçileri topluluğuna üyelik

●      Oyunlar, eğitim içerikleri ve sürükleyici filmler dahil olmak üzere özel VR içeriğine erişim

5thScape Evreninin Bilgisayar Oyunları

Proje, topluluğunu büyütmenin ve 5SCAPE tokeninin en iyi kripto borsalarında listelenmesini sağlamanın yanı sıra 5thScape, aşağıdaki beş oyunu geliştirmeye odaklanıyor:

●      Cage Conquest:

Dinamik dövüşler, ikonik MMA arenaları, şampiyonun yolculuğu modu ve oyuncuya karşı oyuncu (PvP) mücadelesi içeren sürükleyici MMA oyunu.

●      Epic Arena: 

Dünya kriketinin ikonik stadyumlarını öne çıkaracak bir kriket VR oyunu. Oyunda, kariyer yükselişi modu, çevrimiçi çok oyunculu hesaplaşma modu bulunacak ve eğitim modülleri aracılığıyla beceri geliştirme olanağı sunulacak.

●      Imersive Kick Off: 

Oyuncuların karakterlerini oluşturabilecekleri ve becerilerini geliştirebilecekleri bir futbol oyunu. Oyunda en ünlü futbol stadyumlarını göreceksiniz ve oyun aynı zamanda beceriye dayalı mücadeleler ve çevrimiçi rakiplere karşı oynama yeteneği de sunacak.

●      Archery Master:

Efsanevi yaratıklar ve nefes kesen manzaralarla dolu bir dünyada oyuncular becerilerini geliştirmek ve okçuluk ustaları olmak için cephaneliklerini yükseltmek için çalışacaklar.

●      Thrust Hunter:

Bu yarış oyununda oyuncular, araçlarını kendi zevklerine göre özelleştirebilecek ve dinamik hava koşulları, gerçekçi fizik ve sürüş deneyimlerine sahip pistlerde yarışabilecekler. Oyuncuların liderlik tablosunun zirvesine ulaşmak için dünyanın dört bir yanındaki diğer oyunculara karşı yarışması gerekecek.

Editör: Ozge Ozkan