15 Ağustos 1984'ten beri PKK cinayetleri ile sarsılıyoruz. Kanlı terör örgütü PKK asker, polis, sivil, bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden vahşice ve kalleşçe eylem ve cinayetlerine devam ediyor. Köşeye sıkıştığı her dönemde de en vahşi cinayetlerini işleyerek canımızı acıtmaya, yüreğimizi yakmaya devam ediyor. Tunceli Ovacık'ta PKK'nın tuzakladığı bomba bu defa iki kardeşi, iki güzel yavrumuzu hayattan çekip aldı.

Adeta balon patlatır gibi iki küçük çocuğu vahşice ve kalleşçe katlettiler. Bunu yapan hainler namı değer bebek katilleri, PKK terör örgütü mensupları bu vahşi cinayetten acaba ne kazandılar? Tuzakladıkları bomba ile öldürdükleri sadece iki Kürt çocuğu değildi. Acımasızca, kalleşçe bütün insanlığa kıydılar. İki Kürt çocuğunun ne suçu, ne günahı vardı? O iki Kürt çocuğu, iki güzel kardeş kime ne yapmıştı?

O çocuklar da diğer tüm çocuklarımız gibi cennet bahçesinin güzel kokulu gülleriydi. Onları yok etmek, onları hayattan koparmak insanlık suçudur. O insanlık suçunun faili olan bebek katilleri, şimdi de çocuk kanı akıtarak korku imparatorluğu kurmanın ve insanları korkutarak sindirmenin peşindeler. Bu emellerine de ulaşamayacaklarını bile bile masum çocuklara kıymaktan çekinmeyen hainler, o dağlarda bir gün kurda kuşa yem olacaklarını hiç düşünmezler mi? Niye kıyarlar gül yüzlü masum çocuklara? Niye insanlığımızı bu kadar ucuza satarlar? Bebek katili PKK'lı hainler çocuklarımıza kıyıyor da niye görmezden geliniyor? Sanki insanlığımızla alay ediliyor! PKK'lı hainlerin içimizdeki destekçileri tarafından insanlık ayaklar altına alınıyor. Ama hiç kimsenin, hiçbir şekilde değiştiremeyeceği bir gerçek var. Biliyoruz ki Tunceli'de vahşice katledilen iki yavrunun katili PKK'lı hainlerdir. Akıtılan kan çocuk kanıdır. Havaya uçurulan uçan balon değil, iki masum yavrunun hayatlarıdır. Ayaz Güloğlu 8, kız kardeşi Nupelda Güloğlu 4 yaşındaydı. Ne Ayaz nede Nurpelda terör örgütü PKK'nın araziye tuzakladığı bombayı bilmiyordu. Bilmedikleri tanımadıkları bir tuzağa düştüler. Sanki onlar her şeyin sorumlusuydu, sanki onlar çocuk değildi. İnsanlıktan nasibini almamış hainler tuzakladıkları bombayla iki küçük çocuğa bilerek isteyerek kıydılar. Niye biliyor musunuz kukla örgüt ve maşa örgüt PKK kanla besleniyor. Bu yüzdende onlar için kıydıkları canın hiçbir önemi yok. Sorsanız Kürt halkı için dağlardayız masalını anlatırlar. Tunceli'nin Ovacık ilçesine bağlı Çakılyayla mezrasında yaşayan iki kardeş de Kürt çocuklarıydı. Ayaz Güloğlu ve kız kardeşi Nupelda Güloğlu PKK'nın tuzakladığı bombanın patlaması sonucu öldü. PKK terör örgütünü maşa olarak kullananlar ve destekleyenler Ayaz Güloğlu ve kız kardeşi Nupelda Güloğlu'nun gerçek katilleridir. O iki kardeş onlara kıyanların rüyalarından çıkmasınlar. Niye kıyılır iki masum yavruya? Bunlar çocuk, bunlar masum. Niye anlamazdan, niye görmezden gelinir? Bir anne ve babanın bakmaya kıyamadığı iki evladı bu kadar kolay mı hayattan koparılır?

Bomba ile öldürdüğünüz iki kardeş daha çocuk, daha çok küçükler. Sivil ve masum çocuklara kıymayı bir marifet mi sayıyorsunuz? Ayaz Güloğlu ve kız kardeşi Nupelda Güloğlu'na hangi hakla tuzak kurdunuz? Bütün bunları sormayalım mı, hepsini unutup gidelim mi? Ne Ayaz Güloğlu'nu ne de Nupelda Güloğlu'nu unutmak ya da unutturmak yok. Allah belanızı versin. Allah sonunuzu getirsin. O iki masum çocuk kime ne yaptı ki? Yanıtı olan var mı?