Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Habib Demirel, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Ali Bulut ve Yunus Özil ile birlikte AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevine getirilen Hakan Karaduman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DESTEK İSTEDİ

Türk Kızılayı'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Demirel, Karaduman'ın partisinin gençlik kollarından bu göreve kadar yükselmesinin birçok insan için de örnek olabileceğini dile getirdi. Demirel, Türk Kızılayı'nın yurtiçinde ve yurtdışında birçok faaliyet gösterdiğine dikkat çekerek, düzenledikleri kan bağışı kampanyalarına destek istedi.

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR

Türk Kızılayı'nın başarılarıyla gurur duyduklarını ifade eden İl Başkanı Karaduman, "Bu başarılar, bizim de göğsümüzü kabartıyor' dedi. Türk Kızılayı ile her konuda işbirliği halinde olacaklarını dile getiren Karaduman, "Amacımız her şeyi bilen, karar veren değil, sizler gibi sivil toplum kuruluşu üyeleri ile sağlıklı ilişkiler geliştirerek, onların işlerine yardımcı olmak' diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaduman, Demirel ve beraberindekilere teşekkürlerini sundu. Demirel ise günün anısına Karaduman'a Kızılay logolu hediye takdim etti.