Hiç şüphesiz terörle mücadelede ülkemiz çok ağır bedeller ödedi. Binlerce vatan evladını bu uğurda şehit verdik. Binlerce vatan evladımız da bu uğurda gazi oldu. Bu coğrafya da devlet ve millet olmanın her türlü bedelini ödedik ve ödemeye de devam ediyoruz. Terörün nefesini keserken şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımıza çok şey borçluyuz. Bu coğrafyada attığımız huzurlu ve mutlu her adımda onların emeği, alın teri ve asil kanları var. Bu vatan için, bu millet için, kimi mayına bastı, kimi kahpe bir kurşuna hedef oldu. Hedefleri bu vatanı ve bu milleti korumak, kollamak ve gerektiğinde şehadet şerbeti içmek oldu.

 Bizim kahramanlarımız, bizim şehitlerimiz, bizim gazilerimiz hepsi bir destan, hepsi bir fedakarlık ve cesaret abidesidir. Sakaryalı 21 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Selim Gedik 'de onlardan sadece birisiydi. İnsanlıktan nasibini almamış hain ve şerefsiz teröristler bu milletin kahraman evlatlarına zarar vermek için her türlü kalleşliği yapmaya devam ediyorlar. Öyle ki mertçe karşılarına çıkamadıkları asker ve polislerimize tuzak kurmaya devam ediyorlar. Korkaklığın ve hainliğin zirvesindeki teröristlerin Hakkari Derecik bölgesinde yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 19 Ocak 2021 tarihinde Sakaryalı 21 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Selim Gedik ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda doktorların tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak 24 Ocak 2021 'de şehadet şerbeti içerek hakka yürümüştür. Bu hakka yürümek sıradan bir ölüm değildir. Aslında bu hakka yürümek ölümde değildir. Her kese nasip olmayan bu nurlu yolculuk cennete yürümektir. Cennet gülü evladımız, kahramanımız, kardeşimiz, şehidimiz Sözleşmeli Piyade Er Selim Gedik içimizi acıtan, canımızı yakan bir yolculuğa çıkmış olsa da onun yolculuğu kıskanılacak bir yolculuktur. Allah şehidimizin şehadetini kabul etsin. 

 Elbette ateş düştüğü yeri yakıyor. Hiç şüphesiz ateşin düştüğü yer bu defa Sakarya'nın Karapürçek ilçesindeki şehidimizin babaevi. Kahraman şehidimizin acılı babası İlyas Gedik ve acılı annesi Ülviye Gedik evlatlarının Türk bayrağına sarılı tabutu karşısında çok çaresiz ama çok metanetliydiler. Bir kahraman şehidimizin annesi ve babası olmak herkese nasip olmayacak bir duygu selidir. Türkiye'min kahraman gençleri içtikleri anda bağlı kalarak gerektiğinde hiç tereddüt etmeden şehadet şerbeti içmeye devam ediyorlar. Bu o kadar kolay, bu o kadar sıradan bir şey değil ;destansı bir yolculuktur şehadet şerbeti içmek. Şehit Sözleşmeli Piyade Er Selim Gedik içimizi acıtan canımızı yakan o son yolculuğunda kara toprağın kara bağrına bir gül fidanı olup dualarla girdi. Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde vatan toprağına emanet edilen Şehit Sözleşmeli Piyade Er Selim Gedik evladımızdan Allah razı olsun. O cennet kokulu gül fidanı ne ilk, ne de son şehidimiz olacak. Bu coğrafyada hainler olduğu sürece, bu bedel hep ödenecek. Gönül son olsun istiyor, dualarımızda hep bu yönde tekrarlıyoruz..Ama o hainler bu coğrafyada sonsuza kadar telef olmaya razı olmuşlar ki, hainliklerine her fırsatta devam ediyorlar. Şanlı bayrağımız ve cennet vatanımız şehadete koşan kahraman şehitlerimiz sayesinde bu coğrafya da hep onurlu ve özgür olacaktır. Sen rahat uyu Sakaryalı Şehit Sözleşmeli Piyade Er Selim Gedik. Ruhun şad, mekanın cennet olsun. Seni unutanın ve unutturmak isteyenin kalbi dursun.