Tutu ve yöneticiler, Samsunspor'a yaptığı katkılardan dolayı Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Başkan Kul, "Samsunspor için birlik olma zamanı" dedi

BAŞKAN KUL'A HEDİYE
Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, İkinci Başkan Ömer Çoruh, Yönetim Kurulu üyeleri Serhat Kurt ve Fikret Yalçın ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti. Samsunspor'a yaptığı katkılardan dolayı Başkan Kul'a teşekkür eden Tutu, "Bugüne kadar daima yanımızda oldunuz. Desteklerinizi Samsunspor'dan esirgemediniz. Bu nedenle sizlere teşekkür borçluyuz" dedi. Tutu, Başkan Kul'a ziyaretin anısına porselen futbol topu hediye etti.

DESTEĞE DEVAM
Samsunspor'u yakından takip ettiklerini belirten Başkan Şenol Kul, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman Samsunspor'a destek olacağız. Samsunspor için birlik ve beraberlik zamanıdır. Kulübümüz, hedeflediği ve hak ettiği başarıyı çok kısa sürede yakalayacaktır. Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Erkurt Tutu ve Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ederim" diye konuştu. Ziyarette Terme Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun ve Termeli iş adamı Kemal Soğancı da hazır bulundu.