Hangi karanlık güç ya da hangi bilinen küresel güç vatan evlatlarını şehit ediyorsa, şehit  olmalarına neden oluyorsa tümüne lanet olsun.

Hainliğin ve alçaklığın daniskasına tanık olduğumuz bu sıkıntılı coğrafyada maalesef kınalı kuzularımızı şehadete uğurlamaya devam ediyoruz. Yanında durmayacağımız ,duramayacağımız hiçbir şehidimiz yoktur. Şehitlerimizin tamamı vatanımız, bayrağımız ve aziz milletimiz için hayallerinden ve canından vazgeçmiş ülkemizin selameti için şehadet şerbetini korkusuzca içmiştir. Bu gerçeğin farkında olmamak, bu gerçeğe sırtını dönmek gaflet ve delalet içerisinde olanların işidir. Ateşin düştüğü yer sadece şehitlerin babaevleri değil milletimizin yüreğidir, öyle de  olmalıdır…Bir şehit yakını olarak gerçekten çok üzgünüm.

Şehitler üzerinden siyaset yapmaya çalışan provokatörleri  gördükçe şehitlerimizin kemiklerinin sızlatıldığını düşünüyorum. Bir şehit yakını olarak ifade ediyorum ne şehit evleri ,nede şehit dernekleri hiç kimsenin siyaset yapma yeri değildir. Şehitler hepimizin şehitleridir. Şehitlerimizin kanı ,canı,hiçbir haine bağışlanamaz. Bu yüzden misliyle şehitlerimizin hesabı sorulur. Vatan toprağına şehit acısı yağdıran tüm teröristlere ve onların destekçilerine  lanet olsun.

       Şehitlerimizi sayı ile ifade ettiğim düşünülmesin 2023’ün son haftasında 12 vatan evladımızı kanlı terör örgütü PKK’ın hain saldırısında kaybetmiş olmanın büyük öfkesi yüreğimden hiç gitmiyor. Amerika’nın bölgemizdeki kuklası ve beslemesi olan  PKK’lı teröristler Kuzey Irak’ta 24 saat içinde 12 kahraman evladımızı kalleşçe katletti. Ülkemiz genelinde 12 babaevine düşen şehit acısının yakmadığı yürek bizim yüreğimiz değildir. Yiğit evlatlarımız babalarının tarlasını beklerken değil,vatan toprağında hiçbir şekilde bölücü hainler kan dökmesin ,ülkede huzur olsun diye kuş uçmaz kervan geçmez o hain coğrafyada şehadete seve seve gittiler. Onların sayesinde bayrağımız gönderinde dalgalanıyor. Yine onların sayesinde bu coğrafyada güçlü Türk devleti olmanın şerefi ile özgürce yaşıyoruz. Yiğit evlatlarımızın ödediği kutsal  bedel sayesinde güzel ülkemizde  huzurumuz ve güvenimiz tam. Biz biliyoruz ki 12 şehidimizde boşuna şehit düşmediler. Hepsinin hikayesi birebir olmasa bile çok benzer. Babaevleri de yürekleri de birbirine benziyor. Ateşin düştüğü yer nedense hep aynı, bir şehit yakını olarak ben bunu çok net görüyorum. Bu yüzden canımız çok acıyor.

   12 kahraman vatan evladımızı daha şehitler tepesine sonsuzluğa uğurlamak elbette kolay değil. Yüreğimizdeki büyük acıya rağmen yiğit evlatlarımızı vatan toprağına kendi ellerimizle emanet ediyoruz. 22-23 Aralık 2023’de Kuzey Irak’ta şehadet şerbeti içen şehitlerimiz…Piyade Teğmen Ramazan Günay-Afyonkarahisar, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan-Denizli, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı-Zonguldak, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca - Tokat, Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu-Sinop, Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın – Malatya, Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem-Şanlıurfa, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan-Yozgat, Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz-Kırıkkale, Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar-Mardin, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan-Elazığ, Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak-Ağrı. Yiğit evlatlarımızın acısı nefesimizi kesiyor. Gözyaşlarımız hainleri,bölücü teröristleri sevindirmek için değil. Dualarımızla yiğit evlatlarımızı bir ve beraber Türkiyemizin kalbine uğurluyoruz. Mekanları cennet ,ruhları şad olsun.Başta şehitlerimizin ailelerinin olmak üzere  Yüce Türk Milletimizin başı sağ olsun.Başımız sağolsun.

                             AYHAN HAMLI SAMSUN