Volim fiyatları ne kadar oldu? 24 cl volim fiyatları ne kadar? En ucuz volim ne kadar? Güncel volim fiyatları ne kadar? Migros volim fiyatları ne kadar? 1 litre volim fiyatları gibi alkol fiyatları için yazıyı okumaya devam edin…

Volim Fiyatlari

Volim alkol 2024 fiyatları 27 şubat  2024 itibariyle zamlanmıştır. Yeni ötv zamlı alkol fiyatları ile yeni volim fiyatları aşağıdaki tablodaki gibidir. Orman meyveleri, karpuz, çilek, elma, limon veya mojitolu volim çeşitleri bulunmaktadır. 14.4 alkol oranına sahip olan volim alkol severlerin en çok tercih ettiği alkol çeşitlerindendir. En ucuz alkol çeşitlerinden olan volim şarap tabanlı olup meyve aroması ile zenginleştirilmiştir.

Volim Fiyatları

Güncel Volim Fiyat Listesi

Fiyatı (TL)

24 cl Sek On The Beach Fiyatı

100 TL

24 cl Orman Meyveli Volim Fiyatı

100 TL

24 cl Portakal Volim Fiyatı

100 TL

24 cl Karpuz-Çilekli Volim Fiyatı

100 TL

24 cl Mojitolu Volim Fiyatı

100 TL

24 cl Yeşil Elmalı Volim Fiyatı

100 TL

24 cl Vişneli Volim Fiyatı

100 TL

24 cl Limonlu Volim Fiyatı

100 TL

24 cl Volim Fiyatı

94 TL

Karbıyık Volim

Güncel Volim Fiyat Listesi

Fiyatı (TL)

100 cl Kokteyl Karpuz Çilek Volim Fiyatı

224 TL

100 cl Harrley’s Irish Cream Volim Fiyatı

224 TL

100 cl Kokteyl Kavun Volim Fiyatı

224 TL

100 cl Kokteyl Cosmopolitan Volim Fiyatı

224 TL

100 cl Kokteyl Orman Meyveli Volim Fiyatı

224 TL

100 cl Blue Hawaii Volim Fiyatı

224 TL

100 cl Kokteyl Sek On The Beach Volim Fiyatı

224 TL

100 cl Kokteyl Mojito Volim Fiyatı

224 TL

100 cl Kokteyl Margarita Volim Fiyatı

224 TL

Migros Volim Fiyatları

Migros Volim Fiyatları normal tekellerden farklılık gösterip daha uyguna satılabilir, Migros her zaman tavsiye edilen satış fiyatından sattığı için volim fiyatları tekellere göre daha uygun olabilmektedir. Fakat Tekeller yüklü volim alımları yaptığı zaman kampanyalar yapabiliyor ve tavsiye edilen satış fiyatlarının altına inebilmektedir. Migros Karbıyık fiyatları Karbıyık’ın tavsiye ettiği satış fiyatındadır.

1 LİTRELİK VOLİM FİYATI NE KADAR?

1 litrelik volim fiyatı 27 şubat 2024 itibariyle 225 TL olmuştur. Yüksek alkol oranından dolayı içkinin fiyatı da alkol oranına göre yükselmektedir. Farklı meyve aromalarına sahip volimlerin fiyatları farklılık gösterebilmektedir. Sizler için yapmış olduğumuz tablolardaki fiyat bilgileri tavsiye edilen satış fiyatlarıdır.

Karbıyık Volim Fiyatları diğer volim fiyatlarından farklı olmaktadır. Karbıyık ve Volim alkol oranları aynıdır. 2024 yılı itbariyle volim alkol oranları değiştirilmiştir, aldığınız markaya veya meyve aromasına göre alkol oranı farklılıkları olabilir.

Volim’in Alkol Oranı Kaçtır?

Volim alkol oranı, önceden %14.4 iken şimdi %6.9'a düşürülmüştür. Bu önemli değişiklik rağmen, ürünün fiyatında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Daha önce yüksek alkol oranı ve cazip fiyatı nedeniyle yoğun şekilde tercih edilen Volim, alkol oranındaki bu düşüşün ardından, önceden olduğu kadar popüler bir seçim olmaktan çıkmıştır.

Volim Çeşitleri Nelerdir?

Volim çeştleri diye saymaya başlarsak durmak bilemeyiz. Volim’in 10’dan fazla çeşidi bulunamaktadır. Volim Çeşitleri şöyledir;

·         Sek On The Beach

·         Orman Meyveli Volim

·         Portakallı Volim  

·         Karpuz-Çilek Volim

·         Mojitolu Volim

·         Yeşil Elmalı Volim

·         Vişneli Volim

·         Limonlu Volim

·         Harrley’s irish Cream Volim

·         Kavunlu Volim

·         Blue Hawaii Volim

·         Margarita Volim

Gibi bir sürü volim çeşidi bulunmaktadır. Karbıyık ve Volim markalarına ait bu alkol çeşitlerinin alkol oranları aynıdır. Yeni yasa ile üretilen volimlerin alkol oranları 6.9 olarak belirlenmiştir. Bu alkol oranın üzerinde alkol oranına sahip volim bulmak zordur.