AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında Terme ve İlkadım ilçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Lise Caddesi, 100. Yıl Bulvarı'nda esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet eden Köktaş, Terme İlçesi Söğütlü ve Sakarlı mahallelerinde iftar programlarına katıldı. Sahur programında Kökçüoğlu ve Unkapanı mahallesi sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Milletvekili Köktaş gösterilen ilgi, alaka ve desteğe teşekkür etti.

VAKİT SAMSUN VAKTİ

Milletvekili Köktaş, "Vakit Samsun vakti, vakit Türkiye vaktidir' diyerek, 24 Haziran seçimlerine doğru yola çıktıklarını dile getirdi. Köktaş, 'Bugüne kadar ne yaptıysak, yatırım, proje, istihdam yine yaparsa AK Parti yapar diyoruz. Nasıl geçtiğimiz 16 yılda Türkiye'yi her alanda 3,5 kat büyüttüysek, şimdi de 2023 hedeflerimize ulaşarak, ülkemizi 2 kat daha ileriye götürmek istiyoruz. AK Parti'nin siyaseti hizmet siyasetidir. Biz milletimize efendilik taslamaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Dün öyleydik, bugün de milletimize, Samsun'a, Samsun'un 17 ilçesinin her bir mahallesine hizmete talibiz. İşte bunun için 24 Haziran'da sizlerden bir kez daha hizmet, yatırım, proje için büyük bir destek, dua istiyoruz' şeklinde konuştu.

ALAY ETTİLER

Ana muhalefet partisinin bir süre önce milletvekillerini pazara çıkardığını savunan Köktaş, '15 milletvekilini paket yapıp bir başka partiye servis etti. Ne olduğunu, nereye gittiklerini anlayamayan milletvekillerinin üzüntüleri, şaşkınlıkları hala milletimizin gözlerinin önünde. Sonra ne oldu? İşleri bitti, geri döndü. Türkiye'nin siyasi tarihine kara bir leke olarak geçen Güneş Motel olayından bile kara bir durumdur bu olay. Milletin aklı ile alay geçmektir. Bu düşüncede olanlar mı ülke yönetimine, hizmete talip olacak. Aziz milletimiz bunların ne yapmaya çalıştığını biliyor. Milletimiz, 16 yılda yapılan dev eserleri, 16 günde paramparça yaparak satacaklarını biliyor' ifadelerini kullandı

GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Oyun namus olduğunu vurgulayan Köktaş, 'Oyumuza, sandıklara sahip çıkacağız, geleceğimize sahip çıkacağız. Orası, burası yok. Cumhurbaşkanlığında Meclis'te ne kadar güçlü olursak, ülkeye, milletimize de o kadar iyi hizmet ederiz. O yüzden toplum mühendislerinin algı operasyonlarına inanmayın. Oy pusulalarında Cumhurbaşkanlığı'nda Recep Tayyip Erdoğan, Meclis için ise AK Parti'ye mührü vuracağız' diye konuştu.