71. AK Parti Havza İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan Belediye Başkanı Murat İkiz, yerli otomobilin Havza'da üretilmesini istemeyenlerin olduğunu ifade etti. İkiz, "Birileri yerli otomobil üretiminin Havza'ya gelmesini engellemek istiyor. Fakat Havza, avantajları ile ve 10 bin dekarlık alanı ile bu iş için en uygun yer. Eğer yerli oto Samsun'a gelecek ise Havza olacak" diye konuştu.

2019 ÇOK ÖNEMLİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, "2019 yılında her yerden üzerimize yüklenecek. Buna hazırlıklı olmak için şimdiden çalışmalarımıza yoğunluk vermeliyiz. Bu amaç ile mahalle temsilcilerimiz, ilçe yönetimi ve belediye meclis üyelerimiz sıkı diyalog içerisinde olmak zorundayız. Hedeflerimize ulaşmamızın olmazsa olmazı disiplinli çalışmak. İnşallah kadın ve gençlik kollarımızın da teşkilatlanmasını tamamlaması ile çalışmalarımıza daha hızlı devam edeceğiz" dedi.

ENGELLEMEK İSTİYORLAR

2017 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı İkiz, "2018'de de çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. İnşallah ilçemize termal ve sağlık turizminde adını daha yukarılara taşıyacak yeni yatırım için de görüşmelerimiz sürüyor. Yerli otomobil üretimini Havza'ya kazandırmak için çalışıyoruz. Birileri yerli otomobil üretiminin Havza'ya gelmesini engellemek için çalışıyor. Fakat Havza avantajları ile ve 10 bin dekarlıkalanı ile bu iş için en uygun yer. Eğer yerli oto Samsun'a gelecek ise Havza olacak. Başka hiçbir yerde bu avantajlar yok" diye konuştu.