Yapımcılığını D Media’nın yaptığı Kanal D ekranlarına her Cuma akşamı yeni bölümüyle gelen en sevilen dizi Arka Sokaklar 18’inci sezonu ile yeniden ekranlarda yerini alacak. Kanal D’nin sevilen dizisi bu akşam 639’uncu bölümü ile ekranlarda.

Başrollerinde İlker İnanoğlu, Zafer Ergin ve Özgür Ozan'ın yer aldığı, Türk televizyon tarihinin en uzun dizisi Arka Sokaklar 18. Sezonu ile Kanal D ekranlarına bu akşam başlıyor.

Dizide yaşanan büyük felaket ekibi ayırdı!

İlk yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen ve Cuma akşamlarına damgasını vuran dizinin yeni sezonda ekranlarda yerini alacak bölümünün özeti şu şekilde;

Artık Arka Sokaklar da hiçbir şey eskisi gibi değil. Dizin aylar önceki bölümde başlarına gelen olayla ekibin dağılmasına neden olmuştu. Ekibin önemli isimlerinden 4 kişi artık polis değildi. Genç ekipten Emre, Sinem, Arda ve Alper ufak cezalarla kurtulmuş olsalar da artık bit arada değiller ve her biri farklı şubelere göreve gönderildi. Bütün yaşanan bu olumsuzluklardan İstanbul da kendi nasibine düşeni aldı. İstanbul sokaklarında iyiler için hayat çok zorken, kötüler için oldukça kolay hale gelmişti.

SAVAŞ SANCAK 27 YILLIK TECRÜBEYİ HAYATIMIZ ROMAN FİLMİYLE TAÇLANDIRDI SAVAŞ SANCAK 27 YILLIK TECRÜBEYİ HAYATIMIZ ROMAN FİLMİYLE TAÇLANDIRDI

Bu kadar olumsuzluk üzerine Rıza Baba ve ekibi ölü toprağını üzerlerinden silkeleyerek, kendilerine bu tuzağı yapanların oyununu bozmak için hareket geçtiler. Fakat bu defa yol her zamankinden daha zor.

Editör: Ismail Usta