Söz konusu ev taşıma olduğunda, özellikle İstanbul gibi yüksek konutların hakim olduğu bir şehirde, oldukça sıkıntılı ve zorlu bir süreçle karşılaşmaktayız. Taşınacak eşyaların güvenliğini göz ardı edemezken, aile ekonomizi zora sokmamak adına, uygun fiyatlar ile hizmet veren bir nakliye şirketi bulmak zorunda olduğumuz bu durumda, yanlış alınacak bir karar, umduğumuzdan çok daha yüksek mnasraflar açabilmektedir.

Beylikdüzü sakinleri, bu anlamda oldukça şanslılar. Filo Nakliyat adlı firmanın, asansörlü, sigortalı ve garantili taşıma hizmetini, mümkün olan en uygun fiyatlar ile Beylikdüzü bölgesinde sunuyor olması, yüksek binalarla çevreli ilçeyi, oldukça rahatlatmış durumda. Sundukları taşıma servisinin, asansör, marangoz gibi ayrıcalıklı montaj ve demontaj uygulamalarına varana kadar tüm hizmetleri kapsaması ve böyle bir faaliyeti, oldukça uygun fiyatlara sunuyor olmasından dolayı, Filo Nakliyat, İstanbul geneline nam salmış durumda.

Beylikdüzü evden eve nakliyat hizmetinin yanısıra, Avcılar, Başakşehir, Florya, Bahçeşehir, Mimaroba bölgelerinde de faaliyet gösteren firmanın, birde çok fonksiyonlu bir websitesi mevcut. www.filonakliyat.com adlı internet sitesi üzerinden, rezervasyon, bilgi ve fiyat talep edilebilmekte. Ayrıca, tüm gün ve gece 7/24 hizmet veren 444 27 53 nolu çağrı merkezlerinde, bilgili ve profesyonel bir müşteri temsilci ağı bulunan firma, bu anlamda da rakiplerine fark atıyor. İstanbul'un her hangi bir bölgesinden farklı bir bölgeye ya da şehir dışına taşınma ihtiyaçlarınızda, rahatlıkla güvenebileceğiniz Filo Nakliyat ayrıca ofis ve işyeri taşıma hizmetlerini de veriyor.