AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, belediye başkanları, ilçe başkanları ve kadın ve gençlik kolları başkanları Ankara'ya çıkarma yaptı.

Başkanlar önce Genişletilmiş başkanlar toplantısına katıldı, ardından da Bakan Akif Çağatay Kılıç ve Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ı milletvekilleriyle ziyaret ederek Samsun'un sorunlarını masaya yatırdı

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Beledile Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları Ankara'ya çıkarma yaptı.

Samsun heyeti, Başbakan Binaıli Yıldırım'ın katılarak konuşma yaptığı AK Parti 109. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Toplantının ardından AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ve AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Müezzinoğlu'nun başkanlığında Ramazan Ayı İftar Programları konulu toplantı düzenlendi. Bu toplantıya da İl Başkanı Muharrem Göksel ve Yusuf Ziya Yılmaz katıldı.

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI
Samsun heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı ziyaret ederek 65. kabinedeki görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. AK Parti Samsun Milletvekilleri'nin de katıldığı toplantıda Samsun'daki sorunlar, devam eden yatırımlar ve yeni dönem stratejileri masaya yatırıldı.

Samsun heyeti daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ı makamında ziyaret ederek, Binali Yıldırım'ın Genel Başkanlığı'ndaki genel merkezdeki göreviyle ilgili tebrikte bulundu. Samsun heyetinin Karaaslan'ı ziyaretinde de kentin sorunlarının masaya yatırıldığı öğrenildi.