31 Mart'ta yapılacak 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı MHP'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapacağını öğrendiğimiz İş Adamı Nihat Öz ismi kamuoyunda herkes için belediyecilik vizyonuyla Mersin kamuoyunda ilgi ile karşılandı, Mersin'de büyükşehir siyasetinin hareketlendiği gözlerden kaçmadı.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'dan Yapay Zeka Vurgusu CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'dan Yapay Zeka Vurgusu

MHP Lideri Türkmen Beyi Devlet Bahçeli'nin 2024 yerel vizyonuna uygun aday profilinde Nihat Öz'ün etkin olacağı araştırılırken, Cumhurbaşkanı ve Devlet Bahçeli Beyin önderliğinde Mersin büyükşehir belediyesini kazanacak isim şimdi bulundu konuşmaları dilden dile dolaşıyor.

Mersin Kazanır, Mersinli Kazanır

Nihat Öz, herkes için, herkese göre belediyecilik anlayışıyla birliğimizle hizmet edeceğiz anlayışı ile vizyoner kimliğiyle Cumhurbaşkanı ve Devlet Bahçeli Beyin önderliğinde Mersin büyükşehirini kazanacak isim şimdi bulundu konuşmaları dilden dile dolaşıyor, Türkmen Beyi Sayın Devlet Bahçeli görev verince, ayırmadan, ayrışmadan Türkiye ve Mersin için canla başla çalışmalar yapabileceği şimdiden anlaşılıyor. Herkes için, herkese göre belediyecilik anlayışıyla birliğimizle hizmet edeceğiz sloganıyla Mersinlilerin gönlünü mest etmeyi bekleniyor.

Genelden yerele birlik, ülke yönetiminde dirilik. Şehrimizde ittifakla, 100 yılda hep birlikte hizmet için seçimlere damga vuracağız. MHP ile Cumhur ittifakındayız Seçimi kazanacağız sesleri yükseliyor.

Editör: Ismail Usta