Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın ATO Congresium'da Mevcut ve eski il başkanlarına yönelik düzenlediği iftar programına, AK Parti Samsun Milletvekili ve Geçmiş Dönem İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Geçmiş Dönem İl Başkanları Ali Akyüz, Adem Güney ve Osman Çetinkaya, AK Parti Samsun Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve Geçmiş Dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Geçmiş Dönem İl Gençlik Kolları Başkanları Recep Kemal Certel ve Mustafa Eyüpoğlu katıldı.

GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATIZ


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından il başkanlarına verilen iftar yemeğinin, AK Parti'nin birlik ve beraberlik unsurunu ön planda tuttuğunun göstergesi olduğunu söyleyen AK Parti samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 'Köklerimizle, dallarımızla, icraatlarımızla AK Parti büyük bir çınar gibi durmaktadır. İftar yemeğimizde AK Parti'mizin kuruluşundan bu güne kadar görev alan ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları il başkanları ile bir araya geldik. Geçmiş dönem başkanlarımızın, görev aldıkları ilk günkü heyecanları gibi, bu yemekte de heyecanlı ve dava bilinçleri gözlerinden okunuyordu. İşte bu iftar yemeği de AK Parti'nin ne kadar güçlü bir teşkilat yapısına sahip olduğunu, bu teşkilatların içerisinde de eskilerin yenilerle birlikte ve beraber hareket ettiğinin bir göstergesi olmuştur. Gerçekleşen iftar yemeğinde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, 65. Cumhuriyet Hükümeti'nin hizmet ve icraat hükümeti olduğunu, yapılan hizmetlerin de millete layık, yakışır ve millete dokunan hizmetler olduğundan bahsetti. Terörle ilgili açıklamalarında da, dış güçlerin Türkiye üzerinde oynamaya çalıştığı oyunlara izin verilmeyeceğinin altını çizdi. Bizler de Genel Başkanımızın bu açıklamalarına binaen çalışmalarımızı yürüteceğiz. AK Parti'nin bir dava hareketi olduğunu biliyoruz ve bu düsturla durmadan, birlik, beraberlik ve ilk günkü heyecanla davamızı en üst noktalara getirme gayreti içerisinde olacağız' diye konuştu.

BAŞBAKAN'LA HATIRA FOTOĞRAFI

İftar yemeği öncesinde ise, İl Başkanı Göksel ve Geçmiş Dönem İl Başkanları Akyüz, Güney ve Çetinkaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş ve Çiğdem Karaaslan'ı AK Parti Genel Merkezi'ndeki makamlarında ziyaret ettiler. İftar yemeği sonrasında ise AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.