AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve Ayvacık Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği iftara katılan Milletvekili Fuat Köktaş, terörle mücadeledeki kararlılığın devam edeceğini söyledi.

Yemeğin ardından partililere seslenen Köktaş, "erörle mücadele hedefimizden asla taviz vermeyeceğiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak adına güvenliğimizi sağlamak için hayatlarını yitirerek bu topraklar uğruna canını feda eden başta Ayvacıklı Ferdullah Kaygusuz kardeşim olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bizler sizin vekiliniz olarak evlatlarımızın kanını yerde bırakmayacağız. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine de sabır versin" dedi.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ
Hemşehrileri birlikte iftar yapmanın, oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Milletvekili Köktaş, "Kuruluşumuzdan itibaren tüm seçimlerimizde bizlere her zaman en yüksek desteği veren siz Ayvacıklı hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Yine en son 1 Kasım seçimlerinde ilimizin birincisi Ayvacık ilçemizdi. Bizler de bu güzel ilçemize en iyi hizmeti etmek, Ayvacıklı hemşehrilerimizin güvenlerini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.