AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, il ve ilçelerde düzenlenen resmi bayramlaşma törenlerine katılarak protokol üyeleri, görevli emniyet, askeri personel, teşkilat üyeleri, işadamları ve hemşehrileriyle bayramlaştı.

"Bu bayram bizim, bu memleket hepimizin" diyen Milletvekili Köktaş, bayramlaşma ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, "Ülkemizin bekası, milletimizin huzuru, geleceği, birliği, beraberliği için hayatını seve seve veren aziz şehitlerimizi saygıyla, dualarla anıyorum, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Yine aynı mücadeleyi verirken yaralanmış kardeşlerimize de acil şifalar, gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

BÜTÜN KESİMLERE FAYDALI

Milletin hayır duası ve desteği ile gece gündüz demeden çalıştıklarını, bu anlamda vatandaşların beklentilerine cevap vermek üzere, özellikle yatırımcılara dönük önemli kararlar alındığına dikkat çeken Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Başbakanımız sayın Binali Yıldırım yapılacak çalışmaları geçtiğimiz gün madde madde sıraladı. Alınan kararların kime faydası var? diye cevap verecek olursak; yatırım yapana, İş kurana, fabrika açana, işe gireceklere, Tarım sektörüne, emekliye, işçiye, gençlere bütün kesimlere faydası olacak. Bu alınan kararlarla birlikte daha fazla yatırım, üretim ve ticaret yapılarak ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasına önemli katkı sağlayacaktır. Son günlerde de komşularımızla olan ilişkilerin normalleştirilmesi politikasının somut sonuçların etkisinin görülmeye başlandığını görmekteyiz. Yine geçtiğimiz günlerde 11 bin tonluk gemi yardım gemisi Gazze'ye, Mersin'den götürüldü. Bu da önemli bir gelişmedir.

Bu düşünceler içinde ben bir kez daha aziz milletimizin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, Nice bayramlara sağlık, sıhhat, birlik, beraberlik içinde ulaşmamızı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."