AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile birlikte aynı akşam Samsun ve Ordu'da 3 farklı meydanda demokrasi nöbetlerine katıldı.

MİLLETİN İRADESİNİ HESAP ETMEDİLER
Demokrasi nöbetlerinde halka seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''15 Temmuz 2016 her birimiz için çok uzun ve karanlık bir gece oldu. O gece TSK maskesi altındaki teröristler, vatanımıza, milletimize gerçekleştirmiş oldukları saldırıda hiç de hesap etmedikleri milletimizin iradesi ile karşılaştılar. Sanırım bütün bu güçler şunu gördü. Bu milletin canını acıtabilirsiniz, gözyaşı döktürebilirsiniz, yüreğini yaralayabilirsiniz ama bu millete asla diz çöktüremezsiniz, asla boyun eğdiremezsiniz'' dedi.

OMUZ OMUZA OLMAYI BİLİYORUZ
"Bu coğrafyada bugüne kadar hiçbir şey kolay olmadı. Hiçbir şeyi kolay elde etmedik'' diyen Karaaslan, şunları söyledi: "Kolay elde etmediğimiz için de bizler için her zaman çok kıymetli oldu. İşte biz, bu kıymetli değerlerimize sonuna kadar bağlıyız ve sonuna kadar bağlı olmaya devam edeceğiz. Fakat 15 Temmuz'dan sonra bir şey fark ettik. Aslında hep bildiğimiz gerçeği şimdi çok daha yakından görüyoruz. Bizi zaman içinde 'Türk-Kürt, Alevi-Sünni' diye, aslında zenginliklerimiz olan farklılıklarımızla ayırmaya çalışanlara karşı şunu gördük, mesele memleket meselesi olduğunda, mesele vatan olduğunda bizler tıpkı Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda olduğu gibi böyle omuz omuza olmayı ve ülkemizin geleceği için hep bir arada olmayı biliyoruz."

Ülkenin bundan sonra yoluna aynı güçle devam edeceğini belirten Karaaslan, ''Rabbim bu birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Rabbim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin. Rabbim ülkemize bir arada olacağımız, aydınlık bir gelecek nasip etsin'' diye konuştu.