Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Oğuzhan Serinkaya, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı AK Parti Genel Merkezi'ndeki makamında ziyaret etti.

GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ
Ziyarette konuşan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Çiğdem Karaaslan'a hayırlı olsun dileğinde bulunarak, ''Yeniden ve güçlü bir tek parti iktidarının sandıktan çıkmış olması, istikrar, huzur ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsattır. İş dünyası olarak istikrar ortamında geleceğe umutla bakabiliyoruz. Bu bakımdan ülkemizin ekonomik gelişiminin devamı açısından gerçek demokrasiyi vazgeçilemez bir unsur olarak görüyoruz'' dedi.

2023 HEDEFİ EKONOMİ
Karaaslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik atılımlarını gerçekleştirdi. 14 yıllık süreçte, ülkemizde sağlanan güven ve istikrar ortamı, ekonominin hızla büyümesine, refahın tabana yayılmasına, Türkiye'nin istikbalinin daha da umutlu ve aydınlık olmasına zemin hazırladı. Darbe girişimlerine, teröre, çetelere, mafyatik yapılanmalara, paralel devlet yapılanmalarına karşı verilen cesur ve kararlı mücadele, ekonomide büyüme olarak milletimize önemli kazanımlar sağladı. 2023 hedeflerimizin odağında ekonomi bulunuyor'' diye konuştu.