Atakum ilçe Başkanlığı Genişletilmiş ilçe Danışma Toplantısı Atakum Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

MAZLUMLARIN İKTİDARI

Açılış konuşmalarının ardından salonda toplanan partililere seslenen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "1 Kasım tarihinde ülkesine sahip çıkan, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları elinin tersi ile iten, verdiği oylarla AK Parti'yi destekleyen Atakumlu hemşehrilerimize ve gayretli, başarılı çalışmalarından ötürü ilçe teşkilatımızın her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Verilen oylarla 1 Kasım da sadece AK Parti'nin iktidar olması sağlanmadı, sadece Samsun'dan 6 milletvekili seçmekle yetinilmedi, aynı zaman da dünyadaki tüm müslüman kardeşlerimizin arzusuna, isteğine, talebine cevap verildi, onlara yardım eli uzatıldı. Çünkü AK Parti iktidarı sadece Türkiye'nin iktidarı değil, bölgesindeki yaşanan ve gelişen olaylarda mağdur, mazlum tüm müslümanları yakından ilgilendiren bir iktidardır" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

Milletvekili Köktaş ayrıca, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin olağan kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dönük söylediği sözler içinde, "Bu ülkeye ihanet edenlere, terör örgütlerine, destekçilerine tek laf etmeyeceksin. Halkın oyları ile seçilen ilk Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret edeceksin. Biraz insaf, biraz vicdan." ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda 1 Kasım seçiminde yaptığı çalışmalar elde ettiği başarılardan dolayı mahalle başkanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi.