AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin , Haberaks TV ekranlarında yayınlanan Burcu Düzgün Çoban'ın sunduğu Haberin Sesi programına konuk olarak ülke gündemi ve Atakum'daki çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

HEPSİNİ AŞACAĞIZ
Türkiye'nin yaşadığı sürecin Kurtuluş Savaşı kadar kritik ve önemli olduğuna dikkat çeken Başkan, "Başımıza musallat edilen PKK illetini biz dağlardan temizlemeye başladık. Şehirde bu tür eylemleri yaparak canımızı yakmaya çalışıyorlar. Bunlar sonuçsuz kalacak. Çünkü zamanın ruhu bunların hepsini aşacağımızı gösteriyor. Artık biz başımızı kaldırmaya başladık. Bu ülke ekonomisiyle, üretim gücüyle, insan kalitesiyle yani her şeyiyle 'ben burdayım' diyor" ifadelerini kullandı.

TEK ÇÖZÜM MİLLİ BİRLİK
Türkiye'nin dünya dengeleri içinde kendine önemli bir yer edindiğine dikkat çeken Başkan Şahin, "Eski hasta ülke artık iyileşti ve diğer insanlara da tedavi götürmeye çalışır bir konuma geldi. Bu yüzden saldırılar çok olacaktır ama herkes şunu bilsin Kurtuluş Savaşı konumunda bir pozisyondayız. Bizim askerlerimiz, polisimiz Çanakkale şehitleri gibi aziz. Her yerde bir mücadele var. Ülkeler kendi savunmalarını başka ülkelerde yapmaya çalışıyorlar. Tek çözüm milli birlik ve beraberlik. Milli seferberliğin en önemli mihenk taşı milli beraberliktir. Saldırıları bizi ayrıştırmaya çalışanlar yapıyor. Hedefleri kardeş kavgasıdır" dedi.

Pirsu DÜZGÜN