AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Haberaks TV ekranlarında yayınlanan Burcu Düzgün Çoban'ın sunduğu Haberin Sesi programına katılarak referandum sürecine ilişkin yapacakları çalışmaları anlattı.

ÇALIŞMALARIMIZI BAŞLATTIK
Meclis üzerine düşen görevi yapıp Anayasa değişiklik sürecini referanduma taşıdığını hatırlatan Başkan Göksel, çalışmalara başladıklarını ifade etti. Göksel, "Seçim irtibat bürolarımızı açıp yeni Anayasa'nın neler getireceğini halkımızla paylaşıp destek isteyeceğiz. 10-15 gün içinde çalışmaları tamamlayıp 15 Şubat itibariyle sahalara ineceğiz. Türk milletinin vereceği destekle Türkiye'nin yeni Anayasa ile yönetilmesini sağlayacağız. Vatandaşlarımıza özellikle rejim ya da sistem değil, sadece yönetim değişikliği olacağını anlatacağız. Net bir şekilde anlattığımızda seçmenimizin bu kararları benimseyeceğinden şüphemiz yok" ifadelerini kullandı.

40 CEVAPTA ANLATACAĞIZ
Düzgün Çoban'ın "Neden 40 soru 40 cevap?" sorusuna Başkan Göksel, şu cevabı verdi: "Daha net anlaşılması için 40 soru 40 cevap yaptık. Vatandaşımızın aklına gelip soramayacağı soruları ya da muhatap bulamama problemini ortadan kaldırmak istiyoruz. Vatandaştan gelecek ekstra sorulara da tabii ki yanıtımız olacak. Sahada birebir görüşmelerle vatandaşımıza net bir şekilde anlatarak kimsenin kafasında soru işareti kalmamasını istiyoruz."

Pirsu DÜZGÜN