Kırcalı, OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ile Bafra Devlet Hastanesi'ni ziyaret edip, doktorlar ve sağlık personeliyle görüştü.

Daha sonra servislerde yatan hastaları ziyaret eden Kırcalı, geçmiş olsun dileklerini iletti. Yoğun temposunu sürdüren Kırcalı, sırasıyla AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkan Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşcı ile Samsunlu işadamlarına da ziyaretler gerçekleştirdi.

ZİYARETLERİN ÖNEMİ BÜYÜK
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, "Bizim inanç ve geleneklerimizde hasta ziyaretlerinin önemi büyüktür. Bu duygular içerisinde her fırsatta hastaneleri ziyaret ediyorum. Hastalarımız ve hasta yakınlarımızla beraber oluyorum. Doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına başarılar diliyorum. Bu ziyaretlerimiz sırasında hastanelerimiz hakkında da bilgi alma imkanım oluyor. Ayrıca ülke ve bölge ekonomimize katkı yapan ve istihdam sağlayan iş adamlarımızı da ziyaret ettim. Kısacası toplumumuzun her kesimiyle bir ve beraber olmaya çalışıyoruz" dedi.