16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi çalışmalarını sürdüren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Anayasa değişikliği ile milletin kazanacağını ifade etti.

Başkan Şahin, "Milletimizin kazanmadığı hiçbir çalışma yapmadık. 15 yıldır yapılan hizmetler ile her zaman milletimiz kazanmıştır. Yine milletimiz kazanacaktır. Yapılacak Anayasa değişikliği ile lider ve öncü Türkiye'nin önü açılacak ve kalıcı istikrar sağlanacaktır" dedi.

SİYASETE HAREKET GELECEK

Anayasa değişikliğinde öngörülen seçilme yaşının 18'e düşürülmesiyle ilgili de değerlendirme bulunan Başkan Şahin, "Ben bir eğitimciyim. Yıllarca gençlerimizle beraber oldum. Seçme hakkı var olduğuna göre seçilme hakkı da olmalı. 15 Temmuz'da tankların önünde duran, demokrasi nöbetleri tutan iradesine ve demokrasiye sahip çıkan gençlerimize hepimiz güvenmeliyiz. Bu değişiklik gençlerimizin ülkemiz ve insanlarımız adına bir vizyon ortaya koymalarını daha da geliştirecektir. Ayrıca gençlerin bakış açısı daha fazla siyasete yansıyacak, siyasete hareket gelecek ve gençlerimiz erken yaşlarda siyasi tecrübe sahibi olacaktır" diye konuştu.