Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Cadde ve sokaklarda 24 saat boyunca yoğun bir çalışma yürüten ve ilçenin temizliği için büyük gayet gösteren ekipleri ziyaret eden Başkan Kul, işçilere işlerinde kolaylıklar diledi, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

BÜYÜK EMEK VERİYORSUNUZ

Başkan Kul, belediyenin değerli çalışanlarıyla, isimsiz kahramanlarıyla, başka belediyelerin örnek aldığı önemli hizmetler ürettiklerini söyledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarının sahada gösterdikleri emeğin önemine dikkat çeken Başkan Kul, 'Terme Belediyemizin temizlik işlerini çok gayretli çalışan bir temizlik ekibi olarak görüyorum. Emeklerinizden dolayı sizleri kutluyorum ve yürekten teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. İlçe merkezimize ve 78 mahallemize hep birlikte hizmet ediyoruz" dedi.

Başkan Kul'un kendileriyle beraber mesaiye başlamasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren Temizlik İşleri Müdürü Ertan Keleş, "Sabahın bu erken saatinde bizi ziyaret edip, kahvaltı yapan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum' diye konuştu.