Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman ve SADEF Başkanı Köksal Akman, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'a ziyaret gerçekleştirerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞACAK
Yeni dönemde çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını belirten SADEF Başkanı Köksal Akman, "Basına bilgi vermek amacıyla ziyaretlerde bulunuyoruz.12 yıllık bir kuruluş olarak her yıl yaptığımız gibi bu yılda etkinlikler yapacağız. Projelerimiz var bütün dernekleri biraraya getirip yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi verip bunları anlatacağız" dedi.

MAYISTA ÇALIŞTAY YAPILACAK
Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman ise, geçtiğimiz ay genel kurullarını gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Mayıs ayı içerisinde Atakum Çalıştayı Tanıtım Toplantısı'nı yapacağız. Bu çalıştayı çok önemsiyoruz. Atakum'a yeni bir vizyon katacağını düşünüyoruz. Bunun dışında özellikle Atakum'da lise öğrencilerine bir farkındalık oluşturmak ve bilinçlendirmek amacıyla bir Değerler Eğitimi Konferansı serisi planlıyoruz. Yine mayıs ayında halka ve üniversite gençliğine yönelik Halk Ozanları Şöleni düzenleyeceğiz. Bu çalışma kültürümüzü yaşatmaya ve tanıtmaya yönelik olacak" diye konuştu.

Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şişman ve Akman'a başarı dileklerinde bulundu.

Barış BUDANOĞLU, Dilber BAHADIR