Samsun Haber - AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, ilçede yükseköğrenim kurumlarını ve inşaatları devam eden eğitim yatırımlarını ziyaret etti.

Çarşamba Belediyesi Özel Eğitim Okulu, Fatih İlkokulu ek binası inşaatı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü'nü gezen Kırcalı, Dündar ve Doğan, öğrencilerle 16 Nisan'da yapılacak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması hakkında sohbet etti.

ÖNEMLİ EĞİTİM YATIRIMLARI VAR

Çarşamba Güneşdoğdu Kampüsü'nde İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi ve Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu'nu ziyaretinde konuşan Milletvekili Kırcalı, 'Çarşamba'da böylesine önemli yüksek öğrenim yatırımlarını görmek çok güzel. Şu an inşaatları devam eden Kültür Merkezi, Akademik Misafirhane, yurtlar ve sosyal alanlarla birlikte Çarşamba, tam bir yüksek öğrenim şehri olmuş. Katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar'ı kutluyorum' şeklinde konuştu.

EĞİTİMDE ÖNEMLİ MESAFE ALDIK

Çarşamba'nın eğitim ve öğretim alanında çok önemli mesafeler kat ettiğini belirten Belediye Başkanı Dündar, 'Çarşambamız yüksek öğrenim alanında 3 fakülte, meslek yüksekokulları, yurtlar ve sosyal tesislere sahip bir şehir durumuna geldi. Yeni eğitim yatırımları ve belediyemizin destek verdiği özel eğitim okulu inşaatı devam ediyor. İlçemiz her alanda büyüyor' ifadelerine yer verdi.