Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun il teşkilatlarında tamamlanan delege seçimlerinden sonra sıra ilçe teşkilatlarında. 17 Aralık'ta gerçekleşecek CHP Atakum İlçe Kongresi'nde elektrik mühendisi Turgay Özçelik adaylığını açıkladı. TÜRK-İŞ Eğitim Merkezi'nde delegelerle kahvaltıda buluşan Özçelik, "Kongrede bize destek verirseniz, ben ve yönetimdeki arkadaşlarım belediye başkanlığını CHP'ye kazandırmak için çalışacağız" dedi.

HEDEF ATAKUM BELEDİYESİ

Yapılacak kongrelerin CHP'ye hayırlı olmasını dileyen Özçelik, "Demokrasi şöleni içerisinde devam eden seçimlerimizin bir parçası olarak bugün burada beraberiz. Bugün dostluk, kardeşlik, sevgi ve dayanışma günü. Birbirimizi anlamaya, dinlemeye çalışarak kimseyi yok saymadan, dışlamadan insan ve emek odaklı bir hayatı paylaşma günü. Parti içi demokrasi geleneği olarak mahalle seçimlerinde delege seçildiniz hepinizi kutluyorum. 17 Aralık'ta yapılacak Atakum ilçe Kongresi'nde yeni yönetimi seçeceksiniz. Bu onurlu görevi CHP'ye yakışır şekilde yerine getireceğinizden eminim. Üyesi olmakla gurur duyduğum CHP'nin Atakum İlçe Başkanlığına adayım. CHP değişimin, çağdaşlaşmanın her zaman önderi oldu. Eğer kongrede bize destek verirseniz, ben ve yönetimdeki arkadaşlarım belediye başkanlığını CHP'ye kazandırmak için çalışacağız. Biz hiç kimsenin etkisinde kalmadan, geçmişe dönük hiçbir hesaplaşma içine girmeden örgütümüzü yönetmeye çalışacağız. CHP'de kongreler her zaman demokrasi şöleni oldu. Yönetimimizle birlikte Cumhuriyet düşmanlarına karşı mücadele edeceğiz" diye konuştu.
Kahvaltıya çok sayıda delegenin yanısıra, eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Binici ve eski CHP Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu da katıldı.

Zerrin SOMUNCU