Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları 2. Geleneksel İstişare Kampı'na katılarak, 17 ilçenin gençlik kolları teşkilatlarıyla buluştu.

Siyasette ve yerel yönetimlerde gençlere duyulan ihtiyaçtan bahseden Başkan Taşçı, 'Samsun'da Genç Olmak' başlıklı konferansında 'İyi niyetli insanlardan boşalacak siyasi mevkileri doldurmak isteyen kötü niyetli insanlara bu fırsatı vermeyin' diye konuştu.

AK Parti'nin gençlere verdiği değere dikkat çeken Taşçı, 'Siyasetin en önemli yapı taşlarından birisi gençlik kollarıdır. Öyle ki bugün dünya lideri konumuna ulaşan, davamızın lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasete giriş noktasına baktığınızda da gençlik kollarını göreceksiniz. Ülkesi için üreten, düşünen gençler olmanız bu noktada çok önemli. Dün ağabeylerimizin bulunduğu noktalarda bugün biz varız, yarın da bizim olduğumuz noktalarda sizler olacaksınız ve ilçenizi, şehrinizi, bölgenizi, ülkenizi aydınlık yarınlara taşıyacaksınız. Üzerinizde büyük bir sorumluluk var. İçinde bulunduğumuz bu günlerde sorumluluğunuz daha da büyük bir hal alıyor. Güçlü Türkiye'nin gücünü azaltmak, itibarsızlaştırmak, bölmek isteyenlerin hain planları ortadadır. Bugün başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde verilen 'Güçlü Türkiye' mücadelesini yarın teslim alacak ve o makamlarda olacak olanlar sizlersiniz. Çok çalışın ve asla vazgeçmeyin" şeklinde konuştu.

Siyasetin zorlu bir yol olduğunu ifade ederek kendi siyasi hayatından örnekler vererek gençleri bilgilendiren Başkan Taşçı, 'Siyaset zor bir yapıdır. İnsanı çok yorar. Ama içinizde ülkenize dair bir aşk varsa ve AK kadroların bir parçası olarak milletiniz için mücadele ediyorsanız, siyasetin zorluğu da yoruculuğu da sizi etkilemez. Siyaseti iyi niyetli insanların yapması son derece önemlidir. Sizler iyi insanlar olarak siyaset yolunda vazgeçer, bıkar, yorulur ve geri çekilirseniz, sizin yerinize başkası gelecektir. İyi niyetli insanlardan boşalacak siyasi mevkileri doldurmak isteyen kötü niyetli insanları düşünün ve onlara bu fırsatı vermeyin. Bunun için iyi niyetinizden şüpheniz yoksa siyasetten kopmayın. Siyasetin geleceği adına iyi niyetli insanlara ihtiyacımız var. Kuruluşundan bu yana AK siyasetin bir parçası olan, 29 yaşında il yönetiminde görev yapmış ve bugün Samsun'un en genç belediye başkanı olan bir ağabeyiniz olarak sizlere en büyük tavsiyem budur. Siyaset iyi insanların işidir. Bu insanları da bu akşam gerçekleştirdiğimiz AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları'yla gerçekleştirdiğimiz toplantıda karşımda görüyor olmaktan dolayı mutlu oldum' dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ise, kamplarına katılımlarından dolayı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ederek, 'AK Parti İl Gençlik Kolları ve ilçe teşkilatlarımızla büyük, güçlü bir yapıya sahibiz. Siyaseten örnek aldığımız, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu olmak üzere AK kadrolarda yer alan büyüklerimiz, Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıyor. Biz de bu yolda emin adımlarla yürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz kampta da bu doğrultuda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yerel yönetimler anlamında başarılı çalışmalarıyla gurur duyduğumuz ağabeyimiz Başkan Taşçı'nın paylaşımları bu anlamda bizim için son derece önemliydi. Kendisine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. AK Gençlik her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha dile getirmek istiyorum' ifadelerini kullandı.