MHP Samsun Kadın Kolları Başkanlığı, Samsun-Sinop Su Ürünleri Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Osman Parlak'ın daveti üzerine Yakekent İlçesi'nde Batı Bölgesi Kadın Kolları İstişare Toplantısı düzenledi. MHP Samsun Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal ve beraberindeki heyet, toplantı öncesi Sürmeli Organik Pazarı'nı ziyaret etti. Ziyaretin ardından Yakakent'te bir restoranda düzenlenen toplantıda birlik ve berberlik mesajları verildi.

KADINLARIN SAYISI ARTIYOR

Toplantıda konuşan Başkan Ünal, 'Bugün, Batı Bölgesi İlçesi teşkilatlarımızda bulunan kadınlarımız ile bir araya gelerek, istişarede bulunduk. Bundan sonra yapılacak olan çalışmalarımızı planladık. Teşkilatlarımızda kadınlarımızın sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Kadınların birlikte, dayanışma içerisinde olduğu yerde mutlak başarı vardır. Kadınların siyasetteki yeri de hiç şüphesiz çok büyük. Bu nedenle Türk kadınını siyasette daha aktif yer almaya ve MHP kadrolarında siyaset yapmaya davet ediyorum' dedi.

Toplantıya Başkan Ünal'ın yanı sıra Kadın, Aile ve Engellilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Kurt, Ondokuzmayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent Teşkilatları Kadın Kolları üyeleri ile kadın meclis üyeleri katıldı.