Bir dizi etkinlik kapsamında Ankara'ya giden ve son olarak Anıtkabir'i ziyaret eden Samsun Artı Bilim Koleji heyetine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Kemal Zeybek de eşlik etti.

UMUT VERİCİ

Heyetin özellikle Anıtkabir ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Zeybek, "Dünyanın örnek aldığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve ilkelerine bağlı nesilleri görmek beni son derece memnun, mutlu ediyor. Kurtuluş Savaşı'nın temellerini atıldığı Samsun'da böyle eğitim veren eğitim kurumlarının olması, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Artı Bilim Koleji yönetici ve öğretmenlerini kutluyorum. 'İrfanı hür, vicdanı hür' yönetici ve öğretmenlerin bilimsel düşünceyi benimsemiş, özgür düşünen öğrenciler yetiştireceğine inanıyorum. Bugün Atamızın huzurunda olan Atatürk ve devrimlerini anlamaya çalışan gençlerimizi, velileri, organizasyonu gerçekleştiren yönetici, öğretmenleri tebrik ediyorum" dedi.

Kendilerine eşlik eden Zeybek'e teşekkür eden okul yöneticileri, "Bilimsel eğitimden taviz vermeden öğrencilerimizi Atatürk ilkeleri ışığında eğitmeye devam edeceğiz" diye konuştu.