Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile eşi Yasemin Togar, ilçenin dört bir yanında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile işbirliğiyle devam eden kurslarda görev yapan usta öğreticiler ve öğretmenler ile biraraya geldi.

Tekkeköy Belediyesi Sevgi Tekkesi Sosyal Tesisleri'ndeki buluşmada konuşan Başkan Togar, "İlçemizin dinamiklerini bilen bir yönetim anlayışı çerçevesinde yol haritamızı belirleyip, hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Her başarının ardında bir ekip ruhu ve birliktelik yatar" dedi.

EĞİTİME TAM DESTEK

Kursların beraberlik ruhu aşıladığına da dikkat çeken Başkan Togar, "Birçok insan bu kurslar sayesinde yeni el becerileri, farklı tekniklerle muhteşem ürünler ortaya koyuyor. Her mahallede kursların ve kültürel faaliyetlerin yürütüleceği yerlerin kazandırılması noktasında çıktığımız bu yolda halkımızdan gelen talepler üzerine birçok yere eğitim ve kurs yerleri kazandırdık. Büyüklü Ayşel Şenel Kültür Merkezi, Aşağıçinik Hanımlar konağı, Tekkeköy Merkez Eğitim ve Kültür Merkezimiz, Kutlukent Hanımlar Konağımız ile Kutlukent Eğitim ve Kültür Merkezimizin dışında birçok hizmet binamızda veya tahsis ettiğimiz yerlerde kurslarımız sürdürülüyor. Bu alanların elektrik, su gibi birçok ihtiyarcını da karşıladık" dedi.

GELECEĞİN MİMARI ÖĞRETMENLER

Eğitmenlere seslenen Başkan Togar, "Sizler aynı zamanda gözümüz kulağımızsınız. O bölgede gördüğünüz eksiklikleri, kursiyerlerin ve vatandaşların taleplerini bize iletin. Geleceğin mimarı alan siz eğitmenlere bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.