Havza Muhtarlar Derneği yönetimi Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ahmet Çavdar ve Başkan Yardımcısı Bekir Erdem, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

HİZMET İÇİN TEŞEKKÜR

Ziyarette Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çavdar, dernek olarak, İkiz'e kırsal mahallelere vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederek,'Havza Belediyesi kırsal mahallelerimize önemli hizmetler yapıldı. 25 mahallemizde yol sorunu tamamen bitti, birçok mahallemizde oyun parkları kuruldu ve tüm mahallelerimize temizlik hizmeti ulaşıyor. Bizler bu hizmetleri yakından takip etmekteyiz. Sayın Başkanıma ve belediyemiz çalışanlarına mahallelerimize vermiş oldukları hizmetlerden ve sorunlarımıza karşı göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü teşekkür ediyorum. Bizler her zaman başkanımızın yanındayız" dedi.

MUHTARLAR DEĞERLİ

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Çavdar ve Erdem'e ziyaretlerinden teşekkür ederek, "Elimizden geldiği kadarıyla tüm mahallelerimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz ve bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız kırsal mahallelerimizdeki yaşam kalitesini arttırmak. İmkanlarımızın el verdiği ölçüde tüm mahallelerimize ulaşmak için çalışıyoruz. Siz muhtarlarımızın bizlere olan desteği bizim için önemli ve değerli. Muhtarlarımızın bizlere yardımcı olmasıyla hizmetlerimiz vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı bir şekilde ulaşıyor. Yeni yılın siz değerli muhtarlarımıza ve kırsal mahalle sakinlerimize hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim" diye konuştu.