Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, partisinin Vezirköprü İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Zeybek, daha sonra ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

ESNAF VE HALK MUTSUZ

Ekonominin oldukça zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Zeybek, "Ülkemizde büyüme rakamları açıklandı ama bu rakamlar sizlerin gelirlerine yansımadı. Toplumun bütün kesimlerini dinliyoruz, halinden memnun kimse yok. Çarşı-pazara bakınca zaten durum kendini gösteriyor. İnsanlar mutsuz, esnaf kepenk kapatıyor. Vatandaşlarımız kart borcuna batmış, çarşıdaki durumundan esnaf da müşteri de mutsuz. İktidarın nimetlerinden nemalanan bir kesim rahat yaşam sürdürürken, toplumun büyük kesimi ekonomik sıkıntılar çekiyor" dedi.

YOLLAR YETERSİZ VE BAKIMSIZ

Vezirköprü-Havza karayolunun uzun yıllardır yapılamamasının kazalara neden olduğunu dile getiren Zeybek, "Yaşanan kazalarda can kayıplarının yaşanması son derece üzücü. 30 kilometrelik bu yol, bir ran evvel yapılmalı. Köy yollarının hali zaten ortada. Köylerin adını mahalle yapmakla hizmet gitmiyor" diye konuştu.