Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş il divanında kurulunda gündem maddeleri masaya yatırıldı.

Toplamtıda konuşan, İl Başkanı Temel Armutçu, "Geldiğimiz dönemde gündemimiz artık ne ekonomi ne de sağlık. Yıllardır yapılan stratejik hatalar neticesinde büyüyen terör örgütlerine karşı düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı. Elbette Türkiye, teröre karşı tüm müdafaa haklarını kullanmalı. Allah, polis ve askerimizi korusun. Sınır ötesi harekat, barış harekatına döndü" ifadelerini kullandı.

MİLLİ GÖRÜŞ BEDEL ÖDEDİ

Ortadoğu coğrafyasında en tehlikeli tuzağın mezhep düşmanlığını körüklemek olduğunu savunan Başkan Armutçu, "Harekat süreci siyasi malzeme yapılmamalı diyoruz. Görüşümüzü böyle belirttiğimiz için rahmetli Erbakan Hoca'mızın kurduğu partiyi terör destekçisi olarak gösterme cüretinde bulunuyorlar. Milli Görüş, bu ülkede terörün bitmesi için her çabayı gösteren ve bunun için bedeller ödeyen bir hareket" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin geleceği için her türlü bedeli ödemeye hazır olduklarını vurgulayan Armutçu, "Bizi kınayanlara aldırmadan, bildiğimiz doğruları söylemeye devam edeceğiz" dedi.

Şükrü Berk ASKAR