AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Yelken Kulüp'te Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) tarafından aylık olarak düzenlenen iş toplantısına katıldı.

Toplantının açılışında American Life Dil Okulları, SAMGİAD üyelerine bir sunumla tanıtıldı. e-ticarette Türkiye'nin önemli markalarından olan N11.com'un aynı zamanda Samsunlu olan Pazarlama Direktörü Ömürden Sezgin, e-ticaret ve markalaşma konusunda sunum yaptı.

KÖKTAŞ SAMSUN İÇİN DEĞER

Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç ise, dernek faaliyetleri hakkında Köktaş'a bilgi verdi. Gömeç, Köktaş'ın her zaman Samsun için çalıştığını belirterek, ''Milletvekilimiz Fuat Köktaş bey ayrıca her zaman derneğimizin yanında yer almıştır. Her zaman bizlerle tecrübelerini ve birikimlerini paylaşmıştır. Kapısını her çaldığımızda her konuda destek aldığımız ağabeyimiz olmuştur. Samsun adına çok önemli bir değerdir. Kendisini aramızda görmekten mutluluk duyduk'' dedi.

AİDİYET DUYGUSU ÖNEMLİ

Köktaş ise Samsunlu gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, ''İdealist, geleceğe umutla bakan, vizyon sahibi kardeşlerimizle bir aradayız. Türkiye ve yaşadıkları şehir anlamında, gençlerimizin beklentileri yüksek. Biz siyasetçiler olarak bu beklentileri nasıl, ne zaman karşılarız, ihtiyaçlara nerede cevap veririzin derdi içindeyiz. Gelecekle ilgi daha geniş perspektifte bakan bir vizyona sahip olmanız gerekiyor" diye konuştu.

İŞİNİZİ SEVEREK YAPIN

Köktaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Tecrübe sahibi olan insanların anlattıklarına baktığımız zaman, hep sıkıntı çektiği zamanları anlatır, hayatında sanki dört dörtlük dönemleriniz yok mu diye sorasınız gelir. İşte o kendisindeki tecrübeyi kazanana kadar mutlaka hayatında meşakkatli günler geçirmiştir. Onları tek tek aşarak bugünkü tecrübelerine ulaşmıştır. İşte geçmişte ve bugün gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar hem aidiyet duygumuzu güçlendirir hem de tecrübe paylaşımları ile birlikte bizi daha kısa zamanda tecrübe sahibi olmamızı sağlar ve yol haritası çizmemize vesile olur. Ne iş yaparsanız yapın severek yapın, inanın, disiplini elden bırakmadan çok çalışın. Mutlaka hedefinize varacak ve başaracaksınız. Sözlerime son verirken, bu anlamlı programı tertip eden SAMGİAD yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

KÖKTAŞ VE YENİ ÜYELERE PLAKET

Konuşmaların ardından SAMGİAD Başkanı Gömeç, Köktaş'a ve N11.com Pazarlama Direktörü Ömürden Sezgin'e katılımlarından dolayı plaket verdi. Köktaş ve Gömeç derneğe yeni katılan üyelere katılım belgelerini birlikte verdi.

Yemeğe ayrıca AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve İl Başkan Yardımcısı Güner Armutlu katıldı.